Bourjois 1001 Cils [1001 Lashes] Masc Black (Maskara zagęszczająca rzęsy `1001 rzęs`)

rybicz
    14 września 2015 o 14:45
    Nie jest zagęszczający
    Za pierwszym razem dostałam go w prezencie, za drugim kupiłam sama (nie wiem co mnie podkusiło.. chyba spora promocja w internecie). Maskara ma plusy, ale nie promuje ich bourjois: + PRZEDŁUŻA rzęsy + ładne opakowanie no i to by było na tyle.. a z minusów: - miała pogrubiać, a nie przedłużać rzęsy :) - ładne opakowanie, ale dwukrotnie miałam problem ze szczoteczką - ma jakiś dziwny, drażniący zapach (tak, wiem. maskara nie jest do wąchania, ale to pierwszy produkt który wręcz szczypał moje oko) - szybko wysycha - kruszy się Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    KatyB
    1 stycznia 2014 o 18:53
    Raczej jestem zadowolona z tego produktu.
    Znalazłam go przez przypadek na allegro. Jak przeczytałam o tym, że zagęszcza rzęsy, a cena to 15 zł od razu się zdecydowałam. Rzeczywiście dobrze działa, ale nie zauważyłam, że zagęszcza. +rzęsy są podniesione, dłuższe +cena jest niska +dobra szczoteczka - nie widziałam go w sklepach, jedynie w internecie - nie zagęszcza rzęs, przynajmniej ja nie zauważyłam ;) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 29 września 2013 o 16:51
    Średni, sam tusz świetny, ale ta szczoteczka..
    Formuła tuszu jest niczego sobie - świetnie pogrubia i pięknie wydłuża rzęsy. Gdyby nie jego szczoteczka napewno kupiłabym go ponownie - nie da się nią pracować, STRASZNIE skleja rzęsy, bo przez jej kształt trudno jest je nam rozdzielić. Jedna, maks dwie warstwy, trzecie wygląda już okropnie, przy pierwszej bardzo ładnie, bo trudno jakąkolwiek szczoteczką skleić rzęsy już przy pierwszej warstwie, czyli naturalny look - jest fajna. Za 50zł jest słabo, ale fakt - nie kruszy się! I to jest jej wielki plus!! W sklepie internetowym cocolita.pl można go dostać za 15,90 (nie na promocji, cena regularna) i za takie pieniądze naprawdę warto go kupić. Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 12 sierpnia 2013 o 22:55
    słabo
    To mój pierwszy tusz tej firmy i od razu takie rozczarowanie, a miałam w planach wypróbowanie jeszcze kilku. Kupiłam go, bo cena na all była śmiesznie niska, przy okazji innych zakupów. 50 zł w stosunku do jakości to jakaś kpina, więc mogę sobie tylko pogratulować, że nie przepłaciłam. Jedne, co mi się podoba w tym tuszu, to specyficzne, białe opakowanie. Ale już np. szczoteczka jest okropna, a potem jest tylko gorzej. Podczas pierwszego malowania miałam wrażenie, że powyrywam sobie nią rzęsy, bo jakoś tak dziwnie je łapała. Nie jestem wybredna w stosunku do szczoteczek od tuszy, ale ta jest wyjątkowo paskudna, a gdy chcę nałożyć kolejną warstwę gdy poprzednia już podeschła, szczotka drapie i szoruje po rzęsach. Zdecydowanie nie mój typ. Co do samego tuszu, to owszem, wydłużył rzęsy, były rozdzielone, ale za to cieniutkie jak niteczki i było ich nie 1001, raczej.. 10. To najgorsza wada tego tuszu (nie jedyna), gdyż w sposób bezczelny przeczy swej nazwie, nie wiem, to był jakiś primaaprilisowy żart producenta czy co.... Oddałam siostrze, też nie była zadowolona. Jakiś czas temu pożyczyłąm go od niej kilkakrotnie. Podsechł i trochę lepiej działa, rzęsy są nieco pogrubione i nie wyglądają jak pajęczynka, ale nadal jest ich mało, zwłaszcza jak na nazwę, a poza tym tragicznie rozmazuje się pod brwiami, normalnie zostawia ksero. Do tej pory tylko 1 tusz mi to robił i przez to wylądował w koszu, to dla mnie nie do przyjęcia nawet w najtańszym tuszu. A ten do takich nie należy. Używam tego produktu od: użyłam kilka razy Ilość zużytych opakowań: zaczęłam 1
    ami_
    31 marca 2013 o 13:35
    Mój ulubiony
    Zachęciła mnie do kupna cena na allegro, która jest dość niska, poczytałam trochę na Wizażu opinii na temat tego tuszu i zauważyłam, że niektórzy go nie lubią, a niektórzy wręcz uwielbiają. Ja zaliczam się do tej drugiej grupy. Tusz ma odcień głębokiej czerni, co jest na plus. Nie obsypuje się, szczoteczka może na pierwszy rzut oka nie wygląda ciekawie, ale bardzo dobrze rozczesuje rzęsy i fajnie maluje dolne. Do tego ładnie rozprowadza tusz i faktycznie wydłuża. Moim siostrom się spodobał i przyjaciółce. Polecam i nie raz do niego wrócę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w ciągu pierwszego