TRESemme Vitamin E Moisture Rich Conditioner Odżywka nawilżająca z witaminą E

Ivyy
    11 marca 2022 o 13:03
    Sama nie wiem..
    Mam strasznie mieszane uczucia co do tej odzywki. Kupiłam wielkie opakowanie produktu za 9,90 zł, wiec nie oczekiwałam od niej za wiele. Ogólnie jest dobra, ma przyjemny zapach, pomaga na pewno przy rozczesywaniu włosów na mokro, wygładza włosy, ale stosowana solo po szamponie jest dla mnie za mało treściwa. Nie dociąża wystarczajaco moich malowymagających niskoporów. Raczej nie kupię już ponownie, ale polecam dla osób, które szukają lekkiej, taniej, odzywki
  • 4 czerwca 2021 o 12:00
    Mój totalny hit, kocham ❤️
    Uzywalam jej lata temu mieszkając w Anglii, jaka byla moja radosc gdy napotkalam ją w Polsce. Do tej pory używałam innych odzywek Tresemme dostepnych w Polsce. Jednak Moisture rich jest najlepsza. Pięknie nawilża wlosy, ułatwia rozczesywanie. Najczęściej stosuję ją jako maskę. Nie ma co więcej dodawać, jest świetna
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Pojemność
  • 24 lutego 2021 o 0:01
    Najlepsza jaką miałam do tej pory!
    Od wielu lat farbuje włosy na ciemny brąz. Ostatnio skusiłam się na zrobienie refleksów. Jak to po rozjaśnianiu, włosy stały się suche i łamliwe. Byłam na to przygotowana. Pod ręką miałam niedawno zakupioną odżywkę TRESEMME MOISTURE RICH LUXURIOUS. Sprawdziła się idealnie! W ciągu dwóch tygodniu moje włosy odzyskały blask i zdrowy wygląd. Teraz w pełni mogę się cieszyć nowym kolorem włosów, oraz zdrowym wyglądem. Polecam wszystkim bardzo serdecznie. Jeśli szukasz mega nawilżenia to jest to produkt który Ci to zagwarantuje, nie obciążając przy tym włosów. Cudo!
    Zalety:
    • Nawilżenie
    • Oezywienie
    • Blask
    • Włosy miękkie w dotyku
    Wady:
    • Opakowanie o pojemności 900 ml wygodniejsze byłoby aplikować za pomocą pompki.
  • 12 września 2016 o 11:50
    GE-NIA-LNA!
    Na tę odżywkę natrafiłam w Szkocji będąc u siostry. Już po pierwszym użyciu spodobał mi się ten produkt. Wielki plus za zapach, nie jest mdły, nie jest perfumowany, tylko taki delikatny pielęgnacyjny. Odżywka rozprowadza się doskonale, ma idealną konsystencję, ano nie spływa z włosów, ani nie jest zbita. Jest bardzo wydajna. Włosy po niej są mięciutkie, lekkie, sypkie, dobrze nawilżone, dociążone w związku z czym nie puszą się. Uzywałam jej 2 miesiące, a zakochałam się w niej na tyle, że opakowanie 900ml za 2funty sprowadziłam do domu, do Polski. :D Bardzo, ale to bardzo dobry produkt do włosów! Po takim czasie stosowania zauważyłam wielką poprawę w wyglądzie swoich włosów, które wyglądają mega zdrowo. :)
  • 25 czerwca 2016 o 19:34
    Sama nie wiem
    Uwielbiam kosmetyki tresemme - ich zapach, konsystencje, wszystko! Zdecydowanie one królują w UK na półkach i dosłownie wszędzie je idzie dostać. Ale według mnie ta odżywka sprawdza się tylko na początku jej używania, im dłużej ją używam to tym większe mam wrażenie, że włosy stają się obciążane. Owszem włosy są nawilżone, świecą się, ale nie jest to ten efekt, którego oczekuje. Mimo wszystko można ją sobie poużywać.