Pierre Rene Powder Balls (Puder w kulkach)

• 14 sierpnia 2014 o 15:53
    dosyć średni
    Nieumiejętną aplikacją można łatwo zrobić brzydkie plamy. Zawarty pędzelek nie pomaga, dlatego trzeba uważać. Trwałość średnia, ale nie ściera się od razu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 kwietnia 2014 o 13:12
    Bardzo dobre!
    Niedawno, robiąc porządki w swoich kosmetykach natknęłam się na opakowanie z resztką tych kuleczek. Postanowiłam je sobie ,,odświeżyć". Bardzo je lubiłam, niestety od dłuższego czasu nigdzie nie mogę na nie trafić :( Oczywiście miałam odcień najjaśniejszy, dawał lekko perłowy odcień, przepięknie rozświetlał twarz (nie brązowił!). Efekt był bardzo naturalny i ciekawy. Kuleczki w różnych odcieniach doskonale stapiały się z bladą cerą :) Dość przyjemnie pachniał i na długo starczał. Kupiłabym go, gdybym tylko jeszcze gdzieś trafiła... Używam tego produktu od: 3-4 lat Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 30 marca 2013 o 14:46
    Bez zarzutu :)
    Jeżeli chodzi o odcień 04 natural to kulki są naprawdę ok. Mają bardzo ładny kolor, fajnie pasujący do osób o moim zdaniem raczej chłodniejszym typie urody, są takie neutralne. Nadają się do konturowania. Jest dobrze napigmentowany ale raczej nie zrobimy sobie nim krzywdy w postaci pomarańczowch plam (kompletnie nie daje takiego efektu - zupełnie inny odcień). Efekt można stopniować. Bronzer rozmazuje się tylko w momencie gdy nałożyłam pod niego "slaby podkład"(choć i tak wytrzymuje cały dzień), gdy użyłam już mocniejszego, matującego i kryjącego spisywał się świetnie, trzymał się na twarzy przez cały dzień bez żadnych zmian. Moje kulki uległy kilku wypadkom i troszkę się sproszkowały, ale to w niczym mi nie przeszkadza, bo nadal malują bez zarzutu. Plusy: - ładny kolor, neutralny, bez pomarańczowych plam - wydajność - trwałość - delikatny, nie nachalny brokat - cena (nie jest taka zła w porównianiu z innymi bronzerami tego typu) - produkt nie uczula Minusy: - zbyt twardy pędzelek do nakładania za co jednak nie będę odejmować gwiazdek bo i tak wcześniej zaopatrzyłam się w osobny - cena, trochę za duża, prawie 30 zł (ale starcza na długo) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 29 sierpnia 2012 o 16:49
    Na imprezę może i dobry...
    Puder ma dużo błyszczących drobinek, które się strasznie błyszczą na skórze jak brokat i wyglądam jakbym szła na dyskotekę... Więc zdecydowanie do codzienniego użytku się nie nadaje, chyba, że chcemy błyszczeć jak gwiazdka na niebie. Plus za to, że opakowanie zawiera pędzelek, ale minus, że włosie z tego pędzelka wypada. Ogólnie daję 2 gwiazdki, bo jeśli chodzi o jakość, to jest całkiem niezły. No i chyba idealny na imprezę. ;)
  • 15 marca 2012 o 23:47
    jest ok!!
    Kupiłam go, gdyż firma ma renomę i pomyślałam, że skoro to wyszło od nich, to musi to być coś godnego uwagi. I co??? I na początku twierdziłam, że to porażka, gdyż strasznie sie świeciłam... by po dobrym 10 zastosowaniu stwierdzić rewelację!! Mam odcień 06 i mogę o nim powiedzieć, że "drobinki" srebra, pozostawiają efekt delikatnej poświaty i doskonale nadają się na wykończenie makijażu. Pozostawiają ślicznie mieniące się policzki. Tak więc zmieniłam zdanie!! Warto zakupić! Rozświetlaczy nigdy nie powinno zabraknąć w naszej kosmetyczce!!