Bobini Szampon dla dzieci od 1 roku życia

• 4 marca 2015 o 7:32
    Lepszy niż inne, ale to jeszcze nie to
    Rok temu szukalam szamponow deliaktniejszych dla moich wlosow, bez silikonow i parabenow. Szampony dla dzieci wydawaly sie idealne, ale maja pewne wady. Kupilam 2 z tej wersji (czerwony i pomaranczowy) ale nie jestem do konca z nichz adowolona. + dobrze sie pieni + dpobrze oczyszca + wlosy sa miekkie w dotyku + ladnie pachnie + wydajny + tani + oglnodostepny - okropnie placze wlosy Używam tego produktu od: 8 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 prawie całe
    eciaaa
    26 maja 2014 o 14:02
    nie
    Kurde jak to możliwe że w dzieciństwie tak go kochałam :( +zapach - przypomina dzieciństwo, a szczególnie wersja malinowa :D +dobry jako żel pod prysznic :) +zapach +cena +wydajność -SLES w składzie.... a szampon dla dzieci :( -plącze włosy podczas mycia -stają się twarde jak druty - konieczna mocna maska lub odżywka -szczypie w oczy - niemiłosiernie ;/ -włosy trudne do rozczesania już nigdy nie kupię - chyba że do mycia ciała :) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 28 marca 2014 o 19:14
    Produkt niezły, ale skład pozostawia wiele do życzenia
    Pomimo ogromnych zapasów szamponow do włosów, skusiłam się na kolejny, ponieważ był w promocji- za 2,50. Pierwsze rozczarowanie przyszło, gdy spojrzałam na skład- SLS, sól... w szamponie dla dzieci nie powinno tego być. Zapach- przyjemny, cytrusowy choć nieco chemiczny. Konsystencja delikatnie perłowa, niezbyt gesta. Opakowanie bardzo ładne... oczywiście dla dzieci :) jako dziecko uwielbiałam ten szampon. Co do działania- lubię tą jedwabistą pianę, która w dodatku łatwo i dobrze się splukuje. Szampon może plątać- ale to nic nowego, zawiera SLS i inne detergenty. Nie wiem czy kupię ponownie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 15 lipca 2013 o 13:35
    ładny zapach, atrakcyjna cena
    Produkt wydajny, bardzo ładny zapach- chce się go zjeść;) Nie uczulił mojego dziecka, stosowałam malinowy i kokosowy. Można znaleźć go w niezłych promocjach w 2 pakach wtedy wychodzi na prawdę tanio. Płyn do kąpieli z szamponem nie szczypie w oczki przy czym kąpiel staje się znacznie przyjemniejsza. Zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    Pstra
    1 lutego 2012 o 13:06
    średnio
    Fajnie się pieni, ładnie pachnie. Używałam go dosyć długo i nie miałam do niego zastrzerzeń. Ale po pewnym czasie popsuł się. Konkretnie, to podrażniał skórę głowy mojego dziecka i musiałam go zmienić na łagodniejszy.