Garnier Ambre Solaire, No Trace Bronzeur Spray

• 20 kwietnia 2012 o 0:51
    Nie jest to wybitne
    Zeszłego lata używałam tego spreju i musiałam oddać go siostrze, u której nie widać smug na ciemnych nogach:D MINUSY- - pomijając nawet mój brak wprawy w aplikacji to się rozkłada poprostu nierówno jak diabli -zaciekiXD -długie wchłanianie -za mocny kolor -schodziło też w łaty haha prawie że komicznie PLUSY+ +ja tam plusów nie widzę, na pewno NIE cena i NIE wydajność, bo 1/3 została na podłodze w łazience i na stopach wszystkich domowników korzystających z tej łazienki.... Jedynie tyle, że siostrze sie podobał.. pewnie dlatego, że za darmo:D
  • 31 sierpnia 2011 o 21:43
    słaby
    Mimo że samoopalacze stosuje regularnie - tego równomiernie zaaplikować nie potrafię. Jest wodnisty. Spryskany bez rozsmarowywania jest nierówny i niedokładnie nałożony, rozsmarowany ręką zostawia smugi. Jest wodnisty przez co źle się nakłada i wchłania. Używam tego produktu od: nie uzywam Ilość zużytych opakowań: pół opakowania
  • 3 sierpnia 2011 o 16:07
    Tagedia!
    Jeden z najgorszych jaki miałam wątpliwą przyjemność używać. Kupiłam go na wiosnę chyba 3 lata temu by zbrązowić nóżki przed latem. Wtedy jeszcze bałam się samoopalaczy które trzeba wsmarowywać rękami. Zachęcona formą aplikacji postanowiłam jednak użyć go na ciało. +efekt jest szybki +opalenizna na mojej z natury nie bladej karnacji ma ładny kolor +wydajny -cena - ja kupiłam go w promocji za mniej niż 20 zł, gdybym wyrzuciła 40 zł na taki bubel to byłabym jeszcze bardziej wściekła -atomizer - gdy rozpylimy go na skórze mimo usilnych starań użycia odpowiedniej ilości itd powstają zacieki, gdy przy aplikacji wspomożemy się drugą ręką mimo dokładnego wsmarowywania w skórę powstają smugi - mówiąc w skrócie NIE DA SIĘ GO ZAAPLIKOWAĆ RÓWNOMIERNIE -po kilku dniach wyglądamy jak strusie jajo vel lampart bo nasza piękna złota opalenizna zaczyna schodzić płatami -śmierdzi, ale przyjęłam to jako stały minus przy tego typu kosmetykach Zaznaczam, że wiem jak się używa samoopalacza. Zawsze dzień przed wykonuję piling i wcieram głęboko nawilżający balsam. Na codzień dbam o odpowiednie nawilżenie skóry. Kolejny produkt, który śmiało możecie polecić znienawidzonej koleżance ;) Po recenzjach widzę, że nie tylko ja mam takie odczucia. Zadowoleni konsumenci stanowią ułąmek ;) Podobny produkt możecie dostać w rossmannie z serii SUNOZON - 5 razy tańszy i 1000 razy lepszy:) Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 listopada 2010 o 10:17
    nieudany
    Rzadko korzystam z samoopalaczy ale jeśli to robię, to robię to dokładnie. Z tego produktu nie jestem zadowolona. Ma kilka plusów - aplikacja (sprejem łatwo psikać i równomiernie nałożyć produkt), znośny zapach, wygodne opakowanie, jest wydajny. Na mojej dość jasnej skórze opalenizna jest szybko widoczna i to od razu w intensywnym kolorze. Tutaj jednak zaczynają się minusy. Kolor u mnie wychodzi z mocnym pomarańczowym akcentem a tego wprost nie cierpię. Co prawda udało mi się nałożyć kosmetyk równomiernie i opalenizna wyszła bez smug - jednak utrzymało się to do pierwszego prysznica, opalenizna schodzi płatami, wygląda to brzydko, jedyne wyjście - spilingować wszystko od razu. Dużą wadą tego kosmetyku jest to, że mocno wysusza skórę, staje się szorstka i łaknie nawilżenia. Generalnie jestem niezadowolona, muszę zużyć resztkę na nogi i już nie kupię tego produktu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2/3
  • 27 maja 2010 o 16:51
    Świetny produkt
    Jest to naprawdę świetny samoopalacz :) jestem nim zachwycona,opala równo i na ładny jasny brąz,zapach nie jest jakiś nieznośny,schnie bardzo szybko i jest bardzo ale to bardzo wydajny :).Mam też wersję w mleczku,ale ta w sprayu jest dużo lepsza.Chciałabym go jeszcze kupić na zapas,ale niestety rzadko go dostać :(Ogólnie polecam serdecznie :) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego