My Secret Star Dust Eyeshadow Sypki cień do powiek

Azafata
    30 lipca 2021 o 9:42
    Jeden z ulubionych
    Idealny dowód na to, ze dobry kosmetyk wcale nie kusi byc drogi! Serio! Mimo, ze mam cienie z bardzo różnych półek cenowych, ten jest jednym z ulubionych. Po pierwsze, mają świetną pigmentację (polecam nakładać warstwami) i fajne, estetyczne drobinki. Swojego używam jako rozświetlacza (kącik oka, pod łukiem brwiowym, czasem srodek powieki) i w tej roli sprawdza się rewelacyjnie! Cienie Są zmielone na drobniutki miał, przez co przyjemnie się aplikują, a połyskujące drobinki nie dają efektu obsypania oka brokatem, o ile aplikowane są z wyczuciem:) choć na początku trochę się go bałam, to okazało się, ze Błysk jest naprawdę bardzo estetyczny! Trwałość naprawdę przyzwoita, nawet bez bazy utrzymuje się kilka godzin, nie zbiera się tez w załamaniach powieki. Opakowanie to mały plastikowy słoiczek, dość tandetny, co „czuć” przy odkrecaniu i zakręceniu, ale naprawdę nie ma co narzekać. Jest tez niesamowicie wydajny, swój mam juz od naprawdę dawna i końca nie widać:)
  • 17 kwietnia 2020 o 17:28
    Pigmenty / cień sypki
    Jakiś czas temu zaczęłam eksperymentować z używaniem w makijażu oka pigmentów i cieni sypkich do powiek. Szukając takich produktów w drogerii trafiłam na cienie sypki od My Secret, które są na rynku od dawna, ale nie miałam okazji ich wcześniej używać. Wybrałam dwa kolorki, są to nr 4, czyli brzoskwiniowy odcień oraz nr 5 srebrny. Cienie są dobrze zmienione tzn. są drobniutkie. Nakładałam je zwykle na jakąś bazę pod brokaty i wtedy ich odcień i intensywność jest zdecydowanie mocniejsza. Najlepiej nakładać je w mniejszej ilości i dokładać, żeby nie być i nie mieć wszystko wokół w brokacie. Błysk jest bardzo ładny. Nadaje się na codzień. Warto zaznaczyć, że odcień cienia nieco różni się od tego jakim wydaje się być w opakowaniu, a jakim jest później na powiece. Trwałość jest w porządku, typowa dla wszystkich sypkich produktów tego typu. Ważne jest na co je nałożymy, co przełoży się na trwałość. Opakowanie to forma małego, odkręcanego słoiczka. Jedynie co to wygląda ono dość tanio, ponieważ taki słoiczek kojarzy mi się z najzwyklejszym testerem. Jednakże kosztują takie grosze, że nie ma co oczekiwać super opakowania.
  • 19 września 2018 o 14:57
    Polecam!
    Mam odcień różowo-morelowy i jest prześliczny! Pięknie mieni się w słońcu. Muszę spróbować jeszcze odcienia lekko szarego, wydaje mi się że może stać się moim ulubieńcem. Pigment jest drobniutko zmielony, jego aplikacja to sama przyjemność. Na pewno kupię jeszcze raz.
    kamoni7
    16 września 2018 o 22:31
    Tani, trwały, piękny
    Cień posiadam w kolorze nr 4. Dla mnie jest piękny. Brzoskwiniowo - łososiowy, opalizujący na złoto. W wersji dziennej świetnie łączy się z brązami i szarościami. Na wieczór może być cieniem dominującym, niesamowicie skrzącym się na powiece. Cienie znajdują się w wygodnym i poręcznym opakowaniu. Są bardzo dobrze zmielone. Przy nakładaniu sprawiają wrażenie kremowych, dobrze współpracują z bazą, dobrze przyczepiają się do powieki. Bardzo przyjemnie i słodko pachną, tak trochę waniliowo. Są intensywne, soczyste, mocne i nasycone. Pięknie rozświetlają oko. Na bazie trzymają się cały dzień. Nie blakną, nie rolują się i nie wchodzą w załamanie. Wiadomo jeśli są sypkie to się osypują, dlatego gdy je nakładam to zawsze najpierw wykonuję makijaż oka, aby łatwiej było usunąć go z twarzy, bo potrafi być dosłownie wszędzie. Cień jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość, aby pokryć nim powieki. Świetna jakość za małe pieniądze.
    kama_m1
    14 sierpnia 2018 o 15:11
    Piękne!
    Bardzo fajne cienie do powiek w tak niskiej cenie i dobrej jakości. Są trwałe, mają duży wybór kolorów, dzięki czemu każdy znajdzie coś dla siebie. Nie osypują się . Dobrze napigmentowane, dodają blasku - idealne na imprezę. Są bardzo wydajne, wystarczy niewielka ilość by rozświetlić oko . Posiadają wygodne, poręczne opakowanie. Polecam!
    Zalety:
    • wydajne
    • dodają blasku i rozświetlają
    • duży wybór kolorów