L'Oreal Paris Studio Secrets Professional, Smoothing Resurfacing Primer (Baza wygładzająca udoskonalająca powierzchnię skóry)

• 14 marca 2016 o 21:29
    Osobisty zawód!
    Zakupiłam bazę po przeczytanych dobrych opiniach, ale niestety się zawiodłam. Produktu jest bardzo mało a cena wygórowana, fatalna aplikacja (pełno produkty miałam zawsze pod paznokciami), do tego baza nie utrwala praktycznie wcale makijażu. Plusy: - przyjemna konsystencja, - neutralny zapach. Minusy: - brak utrwalenia makijażu, - fatalne opakowanie (maleńki słoiczek), - cena, - brak dostępności w sklepach stacjonarnych. Ewentualnie może tylko służyć jako baza pod cienie. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1 opakowania.
  • 17 lutego 2016 o 17:46
    wspanialy lekki
    Wyjatkowo lekki i aksamitny , nie wysusza skory i swietnie wygladza cere. swietnie ja przygotowywuje do makijazu. Ukrywa niedoskonalosci i niweluje lekkie niedoskonalosci plusy+ konsestencjia opakowanie pozwala zuzyc kosmetyk do konca nie zamia porow minusy - nie jest latwo dostepny w sklepach Używam tego produktu od: 10 lat Ilość zużytych opakowań: wiele
  • 29 kwietnia 2015 o 12:15
    fajna baza
    dostałam 12 próbek plusy -dobrze wygładza -tuszuje pory -przedłuża trwałość -lekko matuje, nie przycmiewając -nie gasi blasku podkładu -dobrze się roprowadza na niej podkład -nie zauważyłam aby zapychała skórę, ale stosuję ją od większego wyjścia -wydajna -przystępna cena Polecam Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 12 próbek
    darmag
    15 kwietnia 2015 o 1:06
    Fajna
    Baza do najtańszych nie należy. Ciężko mi też porównać ją do innych baz ponieważ był to pierwszy i ostatni kosmetyk tego typu, jakiego używałam. Po nałożeniu bazy miałam wrażenie, że skóra stała się taka miękka i gładka, pory minimalnie zmniejszyły swoją widoczność. Może trochę baza przedłużała trwałość podkładu. Co do wypełnienia zmarszczek nie mam zdania ponieważ jestem bezzmarszczkowa.
  • 6 grudnia 2014 o 18:45
    Jest ok.
    Zalety: - wygładza, - wyrównuje , - skóra jest delikatna, - delikatnie matuje, - wydajna, Stosuje ją pod makijaż, wieć nie wiem jak się sprawuje samodzielnie. Co do eliminacji zmarszczek trudno mi powiedzieć, bo nie posiadam. Polecam stosowanie tej bazy w małych ilościach... naniesienie zbyt dużej ilości produktu powoduje, ze baraz roluje się . Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania