Soraya Care & Control Antybakteryjna, Superdziałający przeciwtrądzikowy żel do mycia twarzy

• 24 czerwca 2014 o 13:03
    Niestety nie..
    Używałam tego produktu na samym początku mojej walki z trądzikiem. Oceniam obie wersje : starsza i nowszą, bo obie miałam okazję kupować. Zel dobrze oczyszcza twarz, jest bardzo wydajny, ale drobinki, ktore obiecuje producent sa po prostu za male i w znikomej ilosci, aby cokowliek mogly zdzialac. Na moja cere nie wplynal korzystnie, ale tez nie zaszkodzil jej, wiec jest w tej kwestii neutralny. Plus za cene i wydajnosc. Używam tego produktu od: ok. 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: kilka opakowan
  • 10 czerwca 2014 o 10:25
    Nie moja bajka.
    Żel nie przypadł mi do gustu. + Zapach. + Działanie - żeł ładnie zmniejszał wydzielanie sebum. Poprawy stanu mojej cery nie zauważyłam. + Oczyszczenie - ładnie zmywał makijaż. Po przetarciu skóry tonikiem wacik pozostawał zawsze czysty. +/- Konsystencja - niby gęsta i zwarta, ale żel ten lubił mi się ześlizgiwać z dłoni na umywalkę :/ +/- Cena - niby tani, ale jak za taką jakość zdecydowanie za drogi ;) - Wydajność - ok. 3 tygodni z małym hakiem. Używam tego produktu od: maj 2014 Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    eura28
    24 maja 2014 o 22:17
    Wspaniały
    Moja siostra zakupila sobie owy kosmetyk i postanowiłam go z ciekawości kilka razy przetestować. Zapach jest przyjemny i ma gęstą konsystencję. Jest dość silny, ale w moim przypadku nie podrażnia, ani nie wysusza. A co najważniejsze - twarz pozostaje matowa przed długi czas. Jak skończy się mój aktualny żel, to też go sobie kupię :) Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
  • 25 lutego 2014 o 15:41
    Okropny.nie polecam...
    Według mnie ten żel jest okropny,oczywiście ma swoje plusy :) Ale według mnie ma więcej wad...Ja to widze tak: Plusy: +wydajność +oczyszcza +daje poczucie świeżości Minusy: -cena -wysłusza skórę -po jego użyciu mam wrażenie,że źle go spukałam -ten napis "superdziałający" mnie to osobiście bardzo zdenerwowało -nie reguluje wydzielanie sebum... - Używam tego produktu od: może 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno duże
  • 20 lutego 2014 o 15:44
    Polecam na zmianę z czymś innym
    PLUSY + Oczyszcza skórę + Redukuje ilość wyprysków + Daje poczucie świeżości :) + Poprawi ogólną kondycję skóry MINUSY -jest dość drogi -moja skóra się do niego przyzwyczaja więc muszę wymiennie stosować z czymś innym - jest drogi Używam tego produktu od: 2012 Ilość zużytych opakowań: już kilka opakowań za mną