Avon Vitality by Liiv Botanicals EDT

• 8 marca 2013 o 19:05
    Dla mnie wspaniały
    Jestem wybredna w kwestii zapachów, rzadko kiedy jakiś zapach mnie uwiedzie. Ten zdecydowanie jest moim typem. Zapach ma w sobie jakąś tajemniczość, jest niebanalny. Wielka szkoda, że już nie jest w sprzedaży. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 i jestem w trakcie drugiego
    skriapa
    28 października 2010 o 20:47
    Uwielbiam.
    A mi pasuje i to bardzo. Może dlatego, że używam dużo kosmetyków naturalnych i jestem przyzwyczajona do podobnych nut zapachowych? Jest rzeczywiście gorzkawy, korzenny, lekko cytrusowy i jakby przezroczysty. Nie jest zbyt intensywny, jest wyczuwalny tylko z bliska i dla mnie to kolejne plus, bo nie lubię pachnąć na całą ulicę. Po kilku godzinach zostaje na skórze leciutki, niesamowicie ciepły i świetlisty ton, który po prostu uwielbiam. Opakowanie też piękne - proste, smukłe, czyste; pasuje do zapachu. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1
  • 19 stycznia 2010 o 22:19
    ekologiczny ;)
    To prezent, raczej na podstawie pachnącej strony nie zdecydowałabym się na zazpach tego typu - nie są to nuty wybierane przeze mnie instynktownie. Pierwsze zetknięcie jest miłe, korzenne, leciutka mięta, ale za to zero słodyczy róży. I tak już zostaje, przy czym robi się tylko bardziej gorzko (opisywany grejpfrut?). Ze względu na fakt, że rzadko go używam, wyczuwam go długo i intensywnie, nawet po niewielu "psiknięciach". Przyznaję, jestem piekielnie wybredna w kwestii zapachów, a tego jakoś nie wyrzuciłam/oddałam/wymieniłam. Czasem mi się przypomni (jak dziś ;) ), wtedy psikam i wącham z przyjemnością. Może odbiór jest też zależny od pory roku? Raczej nadaje się na chłodniejsze miesiące(dostałam go latem), więc popróbuję go teraz intensywniej. Moja ocena to 4 z duuuuużym minusem; ma w sobie coś, co mi się podoba, choć jakoś nie mogę się przekonać do regularnego używania. P.S. podoba mi się estetyka opakowania, w połączeniu z zapachem dają zestaw dla wielbicielki natury, nie bezrefleksyjnych kwiatków, tylko tajemniczego lasu... EDIT: zabrałam 2 gwiazdki - ponieważ jednak się go pozbyłam. Ten "korzenny pazurek" zaczął mnie drażnić i odrzucać - mimo wszystko jestem zwolenniczką lżejszych zapachów, nie potrafię ( i może już nie chcę, a przede wszystkim nie powinnam) na siłę zmieniać upodobań... Używam tego produktu od:kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: połowa z 50ml (nawet nie wiadomo kiedy ;) )
  • 19 stycznia 2010 o 9:40
    straszny zapach!
    Moj bład-kupiłam go bez zaglądniecia na pachnącą strone.Zapach jest fatalny-pachnie czyms gorzkim,kwaskiem cytrynowym i bog wie czym jeszcze,mily zapach to nie jest.Nie czuje tam żadnej miety ani grejpfruta,raczej jakies szcztuczne komponenty pachnące tragicznie.Jak to Avon nie urzymuje sie zbyt dlugo... Używam tego produktu od:psiknelam raz bo przyprawia mnie o mdlosci Ilość zużytych opakowań:1
  • 23 grudnia 2009 o 18:20
    Nietrwały
    Nwet niebrzydki - otwiera się przyjazną, roślinną nutą, lekko gorzkawą, która z czasem nabiera ciepła. Przez chwilę wyraźnie czuć grejpfruta, później już tylko zapach czystości. Przyjemny, ale nietrwały - po trzech godzinach nie byłam pewna, czy jeszcze cokolwiek zostało na skórze, po pięciu jest tak, jakbym nieczego nie użyła. Niewart nawet swojej promocyjnej ceny. Buteleczka ani brzydka, ani ładna Używam tego produktu od:- Ilość zużytych opakowań:próbka