Avon Today Tomorrow Always Gold EDP

• 3 kwietnia 2015 o 19:55
    Tego nie polubiłam.
    Bardzo lubiłam tę serię-miałam całą-ten zapach akurat do mnie nie przemawiał.Nie lubiłam nim pachnieć -czułam się starzej, smutniej, dodawał mi lat.Nie lubię świeżaczków, ale ten był zbyt intensywo-cięzki w odbiorze prze ze mnie.Szybko sprzedałam-nie lubiłam go.Buteleczka była ładna i elegancka. ale ciężka-wyglądała w toaletce uroczo jak klejnocik-mała złota;)Ja niestety jestem na nie.Zapach bardzo trwały. Używam tego produktu od: pokazania się w katalogu Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego flakonika
  • 30 marca 2015 o 0:05
    Raz kocham raz nienawidzę
    Mam bardzo mieszane uczucia co do tej wody... Raz ją uwielbiam, chciałabym być jej zapachem ciągle otulona, innym razem jest dla mnie uciążliwa, nie do zniesienia. Jednak ogólnie jeśli o nią chodzi to jestem na tak. Jak dla mnie jest mega elegencka, bardzo inensywna, raczej dla kobiety poważnej, dumnej, eleganckiej. Pasuje do wieczornych kreacji, do małej czarnej i innych wytwornych strojów. Jeśli chodzi o sam zapach to według mnie dominującą nutą jest jaśmin, który uwielbiam. Zapach jest bardzo mocno i bardzo długo utrzymuje się na ciele - ja czuję go cały dzień. Na ubraniu utrzymuje się aż do prania natomiast na włosach czuję go nawet po myciu. Wystarczą 2 psiknięcia, żeby pachnieć kilka godzin. Po dłuższym stosowaniu stwierdzam jednak, że jest to zapach na specjalne okazje, wieczorne wyjścia, randki czy uroczystości. Przy codzinnym stosowaniu staje się zbyt uciążliwy, denerwujący i miłość do niego przeistacza się w nienawieść. Tak było w moim przypadku - na początku byłam przeszczęśliwa, że w końcu go kupiłam, kochałam go, mogłam cały czas wąchać, używałam często, nawet codzinnie. Jednak po jakiś 2 tygodniach stawał się uciążliwy, ale po krótkiej przerwie szybko do niego wracałam. Z czasem jednak przerwy stawały się coraz dłuższe, aż teraz używam go bardzo rzadko. Końcówki nie mogę wykończyć. CO WAŻNE - lepiej nie kupować go w ciemno, ponieważ jest to zapach wywołujący bardzo skrajne emocje, jedni go kochają, inni go nienawidzą. Zdecydowanie nie jest zapachem dla każdego. Warto też pamiętać żeby się zbytnio nim nie oblewać, żeby nie być uciążliwym dla otoczenia. CENA - na początku na mój budżet uczącego się człowieka wydawała mi się wysoka (jednak na allegro można kupić go za grosze), natomiast teraz jako człowiek pracujący uważam, że cena nie jest wygórowana jak na tak dobrą, trfałą wodę, powiedziałabym, że są wręcz niedrogie. Niezależnie jednak jaką kto ma zasobność portfela - są warte każdych pieniędzy Używam tego produktu od: półtora roku Ilość zużytych opakowań: 4/5 flakonu 50 ml
  • 2 marca 2015 o 23:21
    Cudowny...
    Poznałam w katalogu i od razu wiedziałam,że muszę go mieć! Elegancka,śliczna buteleczka kryje w sobie niezwykle seksowny i zmysłowy zapach. Od pierwszego psiknięcia uwodzi mnie zapach piżma,jaśminu oraz wanilii. Ewolułuje na skórze tworząc aurę kobiecości i sensualnej przyjemności. Wytworny,elegancki,dopracowany. Zbyt ciężki na co dzień jednak idealny na specjalne okazje. Trwałość jest bardzo dobra,pachnę nim cały dzień a ubrania pachną jeszcze dłużej. Ten zapach to moja miłość...co tu dużo mówić,nie wyobrażam sobie bez niego mojej toaletki. Jak dla mnie nie ma takiego drugiego,bardzo ciężko będzie go przebić.
  • 8 grudnia 2014 o 0:00
    Kocham je!
    Obojętnie czy jestem na weselu czy na rodzinnej imprezie, spotkaniu ze znajomymi, w pracy czy nawet w autobusie ludzie zaczepiają mnie i pytają co to za piękny zapach. Zapach jest bardzo trwały- wystarczy psiknąć się dwa razy. Opakowanie wydajne. Uważam, że jest ponadczasowy. Pasuje do kobiet w każdym wieku. Jest delikatny, intensywny, ale nie gryzący. Świeży... po prostu ma to coś! Opakowanie jest ciężkie - to jedyny minus moim zdaniem. Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 małe opakowanie, 2 duże
  • 27 listopada 2014 o 14:08
    Najpiękniejszy ze wszystkich Today Tomorrow
    Tą recenzję dodaje drugi raz,pozostałe o Today też zostały usunięte z niewiadomych mi powodów a przecież były pozytywne! Wracając do tego zapachu to jak dla mnie ze wszystkich Today Tomorrow jest najpiękniejszy,tak jakby był połączeniem tych wszystkich zapachów.Nie będe już recenzjowała pozostałych,też ładne ale ten najlepszy.Polceam. Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: 1całe