Dermedic Tolerans Clear (Tonik + mleczko) (stara wersja)

• 19 kwietnia 2013 o 21:59
    W punkt!
    Szukałam mleczka, które by nie szczypało i nie powodowało zaczerwienia, którego nie trzeba by wodą zmywać, wiele wypróbowałam, także markowych, także supernowoczesnych. Jeśli nie szczypały, to ściągały skórę. To mleczko tego nie robi. Ma półpłynną konsystencję, delikatnie oczyszcza skórę, nie koliduje z kremami. Świetne. Martwię się tylko, że firma postanowiła coś "ulepszyć", mleczko znika, a jak wiadomo "dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane". Rzeczywiście nie jest wydajne, ale wybaczam to, bo - jak dla mnie - to produkt cud. Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: ponad 20
  • 12 września 2010 o 10:54
    spełnia oczekiwania
    Ma fajną konsystencje mleczka, bardzo dobrze oczyszcza i nawilża. Czasami w upalne dni nie stosowalam już nawet kremu bo moja skóra byla wystarczająco nawilżona. Sprawdza się na mojej mieszanej skórze ale i u mojej przyjaciółki w przypadku skóy atopowej. Moja mama również sobie go chwali, ma alergiczną i naczynkową cere. Mi nie jest potrzebny, musze stosowac toniki do mojej cery trądzikowej ale ten był bardzo dobry, lubilam go za wygładzenie i fenomenalne nawilżenie mojej skóry. Polecam własciwie do każdego typu skóy, jest bardzo łagodny. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1
    CaTe18
    23 lutego 2008 o 23:56
    Kosmetyk dość dobry,ale szczypie w oczy,jednak przy mojej alergicznej cerze która piecze po prawie wszystkich żelach do mycia itd,wypada bardzo dobrze Raczej nie pachnie,ale jest dość wydajny Opakowanie też mogłoby być ładniejsze ale tu już chyba marudze Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    girl96
    22 listopada 2007 o 20:14
    Sympatyczny gadżecik
    Bardzo chwalę ten kosmetyk.Ma miłą w dotyku konsystencję i ładnie pachnie.Doskonale oczyszcza i makijaż jak i normalnie cerę.Aplikator poręczny.Nadaje się w podróży,poza domem.Jest do każdego typu cery.Jest wydajny i opłaca się.Po za tym ma jedną wadę.Bardzo podrażnia oczy.Ale i tak go lubię,każdy kosmetyk musi mieć przecież chociaż jedna wadę.Polecam go wszystkim. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:niecałe jedno
  • 10 września 2007 o 16:38
    lubię
    zalety: - ładnie i delikatnie oczyszcza skórę - używam go w ciągu dnia, po powrocie z zajęć, daje przyjemne uczucie lekkości i czystości na twarzy - nie uczula i nie wywołuje podrażnień - skóra nie jest ściągnięta i sucha, przez 2-3 godziny nie ma potrzeby używać kremu nawilżającego (a moja skóra na policzkach jest bardzo sucha) - nie zatyka porów - nieźle radzi sobie z moim dość delikatnym makijażem (nawet z wodoodporną maskarą) wady: - rzeczywiście jest mało wydajny 9.06.2008 zabieram jedna gwiazdke, bo to niesprawiedliwe, ze dalam tu tyle samo gwiazdek co phisiogelowi :P Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 2