Bi-es Hannah Montana, Shine On! Parfum Deodorant (Dezodorant perfumowany z atomizerem)

sylvin
    10 marca 2016 o 19:07
    mój ideał
    Nie ważne opakowanie, ważne co jest w środku, a w różowej buteleczce znajduje się cudownie słodki truskawkowy zapach, długo utrzymujący się na skórze i przede wszystkim ubraniach. Ja jestem w nim zakochana! W każdym następnym zakupionym perfumie szukam jego odpowiednika, ponieważ już od lat nie ma go w sprzedaży, nad czym ubolewam. Jeżeli ktoś wie gdzie znajdę ten zapach lub bardzo zbliżony, może dać znać :) Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte
  • 14 lutego 2016 o 10:52
    wspomnienia
    Używałam namiętnie jako perfum w podstawówce, głównie za sprawą mojej babci, która systematycznie kupowała mi kolejną buteleczkę, gdy tylko poprzednia się skończyła. Zapach jest naprawdę prześliczny, mocno owocowy, orzeźwiający, wręcz musujący. A przede wszystkim cudownie truskawkowy. Truskawki są uroczo słodkie a nie zgniłe jak w większości perfum z tą nutą zapachową. Swego czasu miałam nawet dezodorant z tej serii. Uwielbiałam ten zapach, pasował jak ulał dla 11-letniej dziewczynki. Oczywiście trwałość była znikoma, ale kto by się tym wtedy przejmował? ;) Chętnie znów kupiłabym flakonik z sentymentu i żeby przywołać wspomnienia najbardziej beztroskich momentów w moim życiu, psiknąć się od czasu do czasu dla poprawy nastroju. Ale znów ich używać regularnie?- raczej nie. Chyba już jestem na nie za stara i raczej nie pasują do mojej osobowości i nazwijmy to "wizerunku" :P. Ale są po prostu prześliczne. Polecam wszystkim małym księżniczkom ;) Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 5 marca 2015 o 12:21
    mój zapach!
    Dostałam ten zapach jeszcze w liceum, przypadkowo od mamy i od razu przypadł mi do gustu. Nie jest mdlący jak większość słodkich, owocowych zapachów, pachnie jak poziomki, maliny czy cokolwiek, ale jednak czuć, że jest to zapach owocowy, a nie "perfumowy". Nie wyczuwam też charakterystycznej dla owocowych zapachów goryczki. Dużo osób (facetów :)) mówiło mi, że fajnie pachnę. Używałam go długo, aż nie zniknał z półek, ostatnio znów się z nmim spotkałam i bardzo się ucieszyłam, oczywiście od razu kupiłam, mimo że przyjaciółka mówi mi, że jestem już na niego za stara :D (mam 24 lata). Bardzo żałuję, że jego trwałość to dosłownie około 15 minut. Czekam na cud i perfumy, które odwzorują ten zapach, a będą się trzymały chociaż klika godzin, mogłabym wydac na takie fortunę. Może nie jest to zapach na oficjalne wyjścia czy do pracy, ale na codzień, czy na letnią imprezę perfekcyjny. Tak naprawdę to jest jedyny zapach, który podoba mi sie w 100% Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 5 opakowan wody
    Mia1983
    13 lutego 2014 o 2:06
    Super zapach.
    Mam już drugie opakowanie, dla mnie ten produkt jest jak perfumy i w takim celu go używam, świetny zapach, długo się utrzymuje. Kilka razy użyłam jako dezodorantu i też ma świetne działanie. Zapach śliczny, mocno owocowy:) Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 15 października 2013 o 10:27
    Zdecydowanie bardzo dobry!
    Ta "woda toaletowa" jest rewelacyjna! Miałam ją już kilka razy. Ostatnio udało mi się dostać taką samą "wodę toaletową", też tej samej firmy, o tym samym zapachu tylko z inną etykietką na opakowaniu (seria z księżniczkami Disneya, ten zapach miała śpiąca królewna Aurora). Kupiłam go bardzo tanio, bo za niecałe 6zł. Jak na swoją cene długo utrzymuje się na ubraniach, pachną nawet następnego dnia. Ma słodki intensywny zapach, który bardzo lubię. Jest wydajny, już jedno psiknięcie sprawia, że ubranie pachnie się cały dzień! Jedynym minusem jest to, że niestety nie trzyma się długo na skórze (ok1- 2h). Używam tego produktu od: Od lat Ilość zużytych opakowań: Kilka, oraz aktualnie jestem w trakcie użytkowania