Kępki rzęs

Design produktu:
    Azia56
    6 marca 2022 o 15:36
    Najlepsze .
    Kępki od marki Clavier Natural DU2O Double Volume kupuje na ich oficjalnej stronie , bądź w drogeriach internetowych jeśli są w promocji . Jeśli chodzi o kępki są niewyczuwalne na oku , leciutkie jak piórko to mało powiedziane . Piękny intensywny czarny odcień kępek , bardzo ładny skręt i efekt który dają kępki jest niesamowity . Opakowanie jest estetyczne i wygodne w użyciu . Kępki ładnie odchodzą od tasiemki przy użyciu pęsety , żadna rzęska nie odpadała mi , kiedy odrywałam je . Wykonane są bardzo dobrze , a ich jakość i trwałość jest super jak za taka cenę . Używam już około 11 miesięcy i niemam zamiaru z nich zrezygnować bo dają niesamiwy efekt . Polecam jeśli ktoś lubi efekt woow .
    Zalety:
    • Niesamowity efekt .
    • Leciutkie , niewyczuwalne na powiece .
    • Cena .
    • Super jakość .
    • Trwałość .
    Wady:
    • NIEMA
  • 9 listopada 2021 o 17:51
    Ulubione
    Poza Ibra moje ulubione kępki. Najabrdziej lubię te wersje o podwójnej objętości. Dają piękny efekt i co najważniejsze jesteśmy w stanie szybko go osiągnąć. Dzięki zwiększonej objętości mamy mniej klejenia. Kępki mają skręt c co daje na oku pieknie podkręcony wachlarz rzęs. Są lekkie dzięki czemu nie czuć ich na oku (jeśli dobrze je przykleimy oczywiscie). Dobrze się je klei, nie przekręcają się, łatwo je umieścić w z pożądanym miejscu. Wszystko super, centa także jest przystepna.
  • 26 grudnia 2020 o 0:25
    Ulubione
    Na te kępki trafiłam przypadkiem i powiem szczerze, że sceptycznie podchodziłam do nich bo są gęste, bałam się, że efekt będzie zbyt teatralny. Uwielbiam opakowania typu mixy - mamy tu trzy długości kępek 9, 10 i 11 mm. Są bardzo ładnie wykonane, naturalne. Okazało się, że moje obawy o przerysowany efekt były zupełnie niepotrzebne. Klei się je bardzo dobrze, nie deformują się przy wyciąganiu z pudełka. Są dosyć mocno podkręcone więc jeśli macie z natury proste rzęsy warto je przed wytuszowaniem i klejeniem podkręcić zalotką. Są dla mnie idealne na dzień i na wieczór. Na dzień wystarczą trzy kępki- najczęściej kleje jedną 10 i dwie 9 mm. Daje to piękny ale nadal naturalny efekt gęstych rzęs. Na wieczór czy większe wyjście można się pobawić, dać w zewnętrzny kącik 11mm i dokleić ich więcej. Uzyskamy prawdziwy wachlarz gęstych, zalotnych rzęs. Jestem zachwycona jakością, łatwością pracy i ceną tych kępek - kosztowały coś koło 13 zł. Nie znalazłam wad, świetny produkt :)
    Zalety:
    • Jakość
    • Łatwość pracy
    • Efekt
  • 16 września 2020 o 9:24
    boskie są
    Uwielbiam te kępki zwłaszcza na większe wyjścia. Miałam je na swoim ślubie. Wyglądały przepiękne. Oko nie było zbyt przesadzone. Łatwe w przyklejeniu, nie rozchodzą się na boki podczas odrywania jak to czasem się dzieje z innymi firmami.
    Zalety:
    • ładnie podkreśla oko,
    • nie są przesadzone
    Wady: