Dermedic Anti Persp C, Krem dla osób z nadmierną potliwością

Ashira
    7 marca 2009 o 19:56
    beznadziejny
    swoją przygodę z tym kremem zaczęłam od kilku próbek od dermatologa. wszystko ładnie pięknie, myślałam, że działa więc wydałam tę sumkę na krem...i mega rozczarowanie. nie daje nic. zupelnie. zwyklym kremem bym sie mogla rownie i dobrze posmarowac. długo sie wchlania dodatkowo. Zdecydowanie nie polecam! Używam tego produktu od:1,5 roku Ilość zużytych opakowań:niecałe jedno
  • 21 kwietnia 2007 o 17:54
    wielkie rozczarowanie
    Miałem dobre zdanie o tej firmie po wypróbowaniu paru produktów. Niestety ten specyfik nie należy do listy moich ulubionych kosmetyków. Najpierw w aptece dostałem kilka (3 sztuki) próbek. Po wypróbowaniu wydawało mi się, że jest ok. Niestety albo moja skóra po tych 3 próbkach się do niego przyzwyczaiła (co jest mało realne) albo ten kosmetyk jest nieskuteczny ( i sądząc po komentarzach) poprzedników to raczej do drugie. No cóż traktuje ten krem jako wypadek przy pracy firmy Dermedic… Nie nadawał sie nawet do stóp Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań:3 próbki i cała tubka
  • 10 lipca 2006 o 9:03
    okropieństwo!!!!
    Najgorszy "antyperspirant" w moim życiu!!! Kupiłam go jakieś 2 lata temu, gdyż byłam naprawdę zdesperowana. Cena, jak na moją ówczesną uczniowską kieszeń była niemal niebotyczna, ale problemy z potliwością jeszcze większe..:( więc zaryzykowałam. Żaden drogeryjny anryperspirant nie działał na mnie za bardzo, więc pomyślałam, że apteczny specyfik będzie lepszy. Nic bardziej mylnego.:P Ma same wady. Po pierwsze cena...oczywiście śmieszne, żeby za taki bubel żądać choćby 1zł!!! Po drugie...miał być bezzapachowy...i rzeczywiście perfumowany nie jest, ale ma jakiś taki paskudny surowy zapaszek...:/ Wcale nie chroni przed poceniem, a u mnie wręcz je zwiększał.:( Lepi się i praktycznie nie wchłania. Nie daje najmniejszych pozytywnych efektów, a do tego zepsuł się przed upływem terminu ważności.:P Bubel, jakich mało!!! Odradzam. Szkoda pieniędzy. Na szczęście znalazłam już mój ideał wśród antyperspirantów (zainteresowanych odsyłam do moich pozostałych recenzji, aby nie robić reklamy jednemu, przy recenzji innego ;)). Używam tego produktu od: kilka tygodni jakieś 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: niecałe 1, bo się zepsuł :P
    GIGI.S
    16 czerwca 2006 o 17:05
    okropny!!!
    Najgorszy antiperspirant jaki kiedykolwiek używałam Straszny, zapach jeszcze ujdzie, ale brak jego skuteczności już nie. Za tą cenę to mam dwie i pół Rexony o niebo lepszej . nie rozumiem dlaczego ma tak kiepskie działanie a raczej jego brak i skąd wzięła się ta cena. Używam tego produktu od:nie używam Ilość zużytych opakowań:1
    noone
    23 maja 2005 o 7:06
    cos jest nie tak ;-(
    zakupilam po przetestowaniu probki (recenzja ponizej) i cos jest zdecydowanie nie tak :-( Oszustwo? ZMiana skladu? Zmiana nasycenia skladnikow? NIe wiem, wiem jednak, ze to inny produkt niz w probkach. Nieskuteczny,a wlasciwie ma dzialanie ale baaardzo krotkie. W sumie totalne rozczarowanie, tym bardziej, ze wczesniej totalny zachwyt w trakcie pierwszego, od kilku tygodni Recenzja: Przetestowalam podczas kilkunastogodzinnego lotu samolotem polaczonego z podroza samochodem - w sumie okolo 18 godzin. Sprawdzil sie rewelacyjnie! zero nieprzyjemnych zapaszkow i przepoconych ubran.