Schwarzkopf Gliss Hair Active, Stymulujący tonik do włosów

• 20 kwietnia 2013 o 22:42
    Nigdy wiecej
    Nie polecam. Tonik kupilam na allegro z ciekawosci, gdyz byl za 5 zl. Nie zauwazylam zadnego pozytywnego dzialania.ale za to kilka negatywnych: - wlosy szybko sie przetluszczaly - nie zahamowal wypadania ani nie przyspieszyl wzrostu wlosow - wlosy po uzyciu toniku robily sie suche i nie przyjemne w dotyku Jedynym plusem jest wygodna aplikacja ale jak na produkty Gliss Kur, ktore lubie. Ten tonik jest wyjatkowo nieudany. Używam tego produktu od: 3 msc Ilość zużytych opakowań: 1 cale
    ankaj25
    26 maja 2012 o 9:39
    Nie polecam
    Zużyłam aż 3 opakowania (kupione po okazyjnej cenie), ale nie polecam go.. Nie zauważyłam żadnych efektów jego działania.. Jedyna zaleta to wygodna aplikacja. Używam tego produktu od: 1 rok Ilość zużytych opakowań: duże 3
    blond_i
    14 lutego 2011 o 14:03
    szkoda pieniedzy
    Nie zauważyłam różnicy w stanie włosów. Nie chciały szybciej rosnąć, włosy po nim matowe, oporne i wyglądały nieświeżo. Przyznam że dzięki dziubkowi dobrze się go rozprowadzało, niestety, gdy chciałam przelac inna wcierkę do tej butelki okazało się ze nie mogłam odkręcić nakrętki, szkoda, zawsze by to był dodatkowy plus Używam tego produktu od: 1 buteleczka jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 27 stycznia 2011 o 18:17
    Może byc lecz..
    Wysusza włosy, powoduje matowienie koloru, zero blasku, miękkosci, zawiera w składzie alkohol który wysusza włosy ,nie zauważyłam polepszenia wzrostu ani spektakularnych efektów odzywienia cebulek. Jako woda do włosów między myciami,jednak zwykła ziołowa woda zawierająca alkohol sprawdza się lepiej od tego czegoś. Zapach jest chemiczny.. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 28 maja 2010 o 17:47
    nie...
    Kupiłam całą serię. Niestety... Jedyne co to ładnie dosyć to pachnie i tylko za to te 2 **. Mimo systematycznego wcierania nie zauważyłam dosłownie nic. Włosy rosły w swoim powolnym tempie, w dodatku szybciej się przetłuszczały. Z nadmiernym wypadaniem nie mam problemu, więc wypadało ich tyle co zwykle - dosyć mało. I w dodatku dosyć to drogie, a starczyło mi na niecałe 3tyg... Używam tego produktu od: jakiś czas temu przez 3 tyg Ilość zużytych opakowań: 1