Isana Hair, Glättungs Spülung Odżywka wygładzająca włosy

• 18 stycznia 2016 o 18:49
    Nic specjalnego, nic straconego
    Kupiłam tę odżywkę pod wpływem wielu pozytywnych opinii włosomaniaczek i w trakcie włososomaniaczego szału. Spodziewałam się efektu wow. Niepotrzebnie. Odżywka nie sprawdziła się zupełnie. - nie ułatwiała rozczesywania - nie nawilżyła ich - nie wygładzała Nie robiła z nimi nic. O tyle dobrze, że + nie była droga + łatwo dostępna Nie rozumiem do dzisiaj zachwytu tą odżywką. Generalnie wszystkie z serii isana są do siebie podobne więc nie ma po czym płakać ;) Używam tego produktu od: kilka lat temu przez miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 9 maja 2014 o 0:47
    warto spróbować
    Obecnie mam włosy o bardzo dużej porowatości, są suche i wszelkiego rodzaju produkty piją szklankami, także niezależne czego bym nie używała, efekty spektakularne nie są. Liczę się z tym najbardziej przy pisaniu tej recenzji. Odzywka jest bardzo fajna - ma dość gęstą konsystencję jak na odżywkę, co jest niewątpliwie jej plusem. Chociaż ciężko ją się wyciskało z opakowania, gdy już się kończyła, ale to drobnostka. Zapach nie przeszkadza, ale też nie stanowi atutu. W przypadku odżywek nie ma to dla mnie większego znaczenia. Nawet przy tak problematycznych włosach jak moje ta odżywka dała radę i było widać efekt nawilżenia, a to już coś. Dobrze się sprawowała, gdy ją wtarłam w niewielkich ilościach w suche końcówki. Przy włosach o niskiej porowatości ta odzywka może zdziałać naprawdę wiele, więc warto spróbować ;)
  • 29 kwietnia 2014 o 23:36
    bardzo fajna
    bardzo fajna odzywka za naprawde niewielkie pieniadze. uzywalam jej na dwa sposoby albo w kombinacji omo jako pierwsza odzywke albo samodzielnie po myciu szamponem. w obu tych przypdkach sprawdza sie bardzo dobrze. wloski sa nawilzone, miekkie, ladnie sie ukladaja. mam wlosy krecone ze sklonnoscia do przesuszania ale po zastosowaniu tej odzywki wyglad moich wlosow byl naprawde fajny moze byc jednak za slaba dla bardzo zniszczonych wlosow. nie dalam jej 5 gwiazdek tylko dlatego ze to jeszcze nie moj kwc ale jest naprawde bliska tego miana. Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: jedno cale
  • 17 marca 2014 o 2:35
    Bardzo dobra
    Bardzo pozytywne zaskoczenie. Dużo, dużo lepsza od "swojej siostry - Isany odżywki intensywnie pielęgnującej" Za tak małe pieniądze jest rewelacyjna ! ! ! Plusy: + pięknie wygładza włosy + nadaje im połysk + ułatwia rozczesywanie + włosy są jedwabiście gładkie + są lekkie ale się nie puszą + ładny zapach + fajnie się nakłada, łatwo spłukuje + przyjemna konsystencja + dobry skład Minusy: - nie zauważyłam Na pewno do niej wrócę. Polecam Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 17 września 2013 o 17:58
    Najlepsza
    Odżywka najlepsza ze wszystkich! Dove czy Pantene mogą się schować. Tyle zalet nie ma żadna z nich! Wygładza włosy Nadaje połysk Ułatwia rozczesywanie Nie obciąża Nawilża Tania Wydajna i wycofana... nie mogę tego pojąć, dlaczego wszystko co dobre musi być wycofywane? Używam tego produktu od: Bardzooo dawno Ilość zużytych opakowań: 3 i chcę więcej!!!!