Accos Płyn myjący do skóry trądzikowej

• 25 maja 2015 o 11:10
    IDEALNY!
    Używałam naprawdę wielu żeli i płynów na moją twarz, najlepsze marki zawiodły... albo uczulały, albo wysuszały albo nie robiły kompletnie nic. Myślałam, że pasta z Ziaji, liście manuka jest jedynym produktem który uspokoi moją cerę, ale myliłam się. Reasumując : - nie wysusza cery, a ją nawilża. - cera jest gładka i miękka - nie uczula - jedyny żel po którym twarz nie jest czerwona - zmniejsza moją skłonność do trądziku, mam ostatnio wysyp na brodzie. Mój stan skóry diametralnie się poprawił, mniej krostek, mniej czerwona, nie przetłuszcza się szybko, jest jaśniejsza, nawilżona... generalnie nie używam podkładu bo nie musze. Moja cera jest tak jasna, matowa na długi czas i zdrowa, że daję tylko tusz na rzęsy i jestem gotowa. :) Polecam! Używam tego produktu od: 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 25 grudnia 2013 o 16:19
    Dobry żel myjący
    Zauważyłam przyjemną poprawę stanu cery po jakimś tygodniu użytkowania. Na pewno trochę pomógł. Ma ładny ale mogący się znudzić zapach, estetyczne opakowanie, nie pieni się bardzo, ale to nie problem. Polecam Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 21 stycznia 2012 o 17:21
    taki taki
    Sprawdzał się przez kilka pierwszych użyć, ale później zaczął niemiłosiernie wysuszać i podrażniać mi skórę twarzy. Resztę opakowania zużyłam na dekolt i plecy i tu nie mam zastrzeżeń, jest ok, ale teraz do pleców używam kostki myjącej (mydełko) Accos oraz toniku Accos i jest znacznie lepiej niż tym żelem. Używam tego produktu od: 2 mies Ilość zużytych opakowań: 1 ale nie do twarzy
  • 12 stycznia 2012 o 16:50
    sredniaczek
    pomoc nie pomoze, zaszkodzic nie zaszkodzi... poprostu jeden z wielu przecietnych zeli do mycia, zaplacilam za niego grosze w jakiejs promocji w aptece wiec nie moge jakos narzekac ale zachwycac nie ma sie tez za bardzo czym... Wielki przeogromny minus za opakowanie, paskudne oraz za pompke ktora sie rozwalila blyskawicznie co utrudnia mi korzystanie z tego zelu. Konsystencja jakas taka- sobie lejacy klejacy... Zapach bardzo ladny. Oczyszcza w miare dobrze. Taki na trojke. Używam tego produktu od: tydzien Ilość zużytych opakowań: 1 duze
    Sigilo
    5 stycznia 2012 o 13:57
    Dobry czyściciel, okrutny wysuszacz.
    Plusy: +w promocji kosztował mnie kilka zł +jest wydajny +ma pompkę, co ułatwia dozowanie +bardzo dobrze zmywa makijaż i oczyszcza skórę +ma odpowiednią konsystencję +zapach nie odrzuca Minusy: -nie powoduje zmniejszenia liczby niespodzianek na twarzy -wzdłuż linii włosów zaczęły mi się pojawiać pryszcze odkąd go stosuję -pozostawia na twarzy śliski film Używam tego produktu od: 3 m-cy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania po 175 ml