Folie i klipsy do ściągania lakieru

NeoNail Foil Nail Wraps Folie do usuwania lakieru hybrydowego

• 8 listopada 2021 o 11:39
    Super produkt
    Zanim przerzuciłam się na frezarkę używałam tych folii do usuwania lakieru hybrydowego i świetnie spełniały swoje zadanie. Bardzo trwałe, a przede wszystkim dzięki nim lakier schodził szybko i sprawnie
    Zalety:
    • dobre działanie
    • wygodne w użyciu
    • higieniczne
    Wady:
    KAJAL K
    2 listopada 2021 o 11:45
    Wygodne i niezawodne
    Folie od NeonNail to must-have dla osób robiących hybrydy w domu i chyba nikomu nie muszę przedstawiać tego produktu. Rolka jest bardzo wygodna w użyciu, nie można się do niczego przyczepić. Produkt doskonale spełnia swoją funkcję. Kiedyś próbowałam zastąpić folijki dziwnymi klipsami do ściągania hybryd... - co to był za koszmar...nigdy więcej takich zmian. Od tamtej pory używam tylko folii aluminiowej. Ta z NeoNail ma zaletę w postaci wacików przyklejonych do folii, dzięki temu nie trzeba się przejmować dokupowaniem kolejnej rzeczy. Po prostu nasączamy wacik acetonem przyklejony do folii i gotowe - można owinąć paznokcie i w spokoju czekać aż hybryda zmięknie :) Czasem nawet używam ich do ściągania zwykłych lakierów , np.: tych z brokatem, które opornie schodzą i trzeba długo pocierać paznokieć, żeby lakier się zmył. NeoNail jest bardzo ogólnie dostępne, bo ich stoiska są w prawie każdym centrum handlowym - także to też uznaję za duży plus. Poza tym folia jest tak duża, że wystarcza mi naprawdę na ponad rok ;)
    Zalety:
    • wygoda użycia
    • duża dostępność
  • 27 października 2021 o 12:23
    Przydatne
    Produkt został zapakowany w przezroczystą folijkę, która pomaga nam przechowywać je w jednym miejscu. Opakowanie mieści 50 sztuk. Osobiście używam 5 folii na 2 ręce, więc wystarczają na całkiem przyzwoity okres czasu. Jasne, że taniej wyjdzie zakup folii aluminiowej i wacików, aby samodzielnie zrobić sobie takie folie, ale produkt NeoNail jest od razu gotowy do użycia, nie trzeba nic przycinać, a wacik jest przymocowany do folii. To sprawia, że produkt jest bardzo pomocną i wygodną opcją. Wacik w środku folii ma na tyle dużą powierzchnię, że powinien być wystarczający nawet dla osób, które mają bardzo długie paznokcie. Również sama folia ma odpowiednią szerokość, aby spokojnie owinąć nimi palce. Materiał, z którego jest zrobiony produkt, jest jednocześnie elastyczny, dzięki czemu dobrze dopasowuje się do palców i nie zsuwa się z nich, jak również jest wytrzymały, przez co nie rozrywa się. Wacik jest dość cienki, ale spełnia swoją funkcję. Jest dobrze przymocowany, nie odpada. Nie przecieka ani też nie wchłania całego acetonu do środka, tylko "utrzymuje" go na powierzchni, dzięki czemu działa on na lakier na płytce paznokcia. Jest to ogromne ułatwienie w usuwaniu lakieru hybrydowego. Ta czynność przy pomocy tego produktu jest bardzo prosta, przebiega szybko i bezproblemowo.
    Zalety:
    • są wytrzymałe,
    • wacik ma dużą powierzchnię,
    • szybkie, łatwe i wygodne w użyciu,
    • dużo sztuk w opakowaniu.
    Wady:
    • brak.
  • 12 listopada 2020 o 10:42
    Folia super!
    Folia super! Odkąd z niej korzystam, to jakoś sprawniej idzie mi zdejmowanie hybryd ;) Przede wszystkim świetnie sobie radzi ze ściąganiem pozostałości po lakierze, pilniczkiem czasem ciężko wjechać w niektóre miejsca i schodzi dłużej. Tutaj ciach, ciach i po sprawie, wszystko ładnie przylega i się odmacza :) Folia jest gruba, trwała, dobrze wykonana. Cena też nie jest wygórowana jak za 50 sztuk, ja kupiłam za ok 14 zł i starczyło mi na 5 użyć :)
    punkfu
    11 listopada 2020 o 20:35
    Korzystam z tych folii już 1,5 roku - są ok
    Korzystam z tych folii już 1,5 roku. Początkowo radziłam sobie jakoś domowymi sposobami, ale koleżanka ściągała mi za pomocą tych folii i bardzo mi się spodobało, że wszystko idzie sprawniej :D + oszczędność czasu + świetnie usuwają lakier, zdecydowanie ułatwiają ten proces + łatwa i szybka aplikacja, nie rwą się + dobra cena