Clinique Moisture Surge Eye Gel (Żel nawilżający pod oczy)

• 20 lipca 2013 o 17:43
    kolejny bubel clinique
    Krótko: cała linia Moisture Surge jest bardzo słaba. Żel nie robi nic, efekt porównywalny do żelu z flos leku czy ziai które użwałam jako nastolatka - czyli mega mizerny. Lepi się! Szkoda kasy. Używam tego produktu od: używałam może 2 miesiące a potem - do kosza Ilość zużytych opakowań: 15ml
    lamia05
    12 stycznia 2006 o 12:25
    no nie bardzo
    wlasciwie mozna ten zel stosowac a mozna nic nie robic i efekt bedzie chba ten sam. krem w sumie za duzo nie obiecuje ale w takim wypadku ta cena to pomylka. Poniewaz w polowie tubki kupilam inny, stosowalam ten wieczorami w okolicy ust - i tu przyjemna niespodzianka! zel ladnie nawilzyl ciagle spierzchniete zima usta, pozbylam sie wreszcie wysuszonych skorek w kacikach. Dlatego jak juz ktos utopil pieniadze, proponuje poeksperymentowac!:)
    sitc
    16 maja 2005 o 13:49
    No niestety....
    Krem ma postać leciutkiego żelu, niestety komfort stosowania to jedyna jego zaleta, po nałożeniu ma już tylko wady. Pierwsza i zasadnicza: nie nawilża, czyłam wręcz ściągnietą skórę, duży dyskomfort, aż bałam się że pojawią się jakieś dziwne podrażnienia. Po drugie skóra pod oczami po kilku dniach stosowania Moisture Surge zaczyna wyglądać gorzej niż wyglądałaby bez jakiegokolwiek kremu, mało elastyczna, nie napięta, nawet drobne zmarszczki mimiczne staja sie bardziej widoczne. Mnie nie pasuje, nie polecam.
  • 12 kwietnia 2005 o 12:02
    Dla mnie ideał - jednak już nie :(
    Mam bardzo sucha i wrażliwą skórę, a ten zel jako jeden z nielicznych się sprawdza, nawilża, zmniejsza opuchliznę, trzymam go w lodówce, więc rano jest to odświeżająco-chłodzący zastrzyk na moje powieki. 8.08.2005 Niestety nie wiem czemu,. ale żel juz się nie sprawdza :( Zakupiłam jakiś czas temu 4 tubke i nie działa juz tak skutecznie, nadal nawilza ale juz jakby mniej, podejrzewam że moja skóra juz się do niego przyzwycziła, mimo iz zrobiłam sobie przerwę, albo tez zaczyna potrzebowac czegos więcej niz tylko nawilżenia, dlatego niestety odejmuje gwiazdkę, dla osób bardzo młodych na pewno będzie świetnym rozwiazaniem.
  • 29 stycznia 2004 o 18:08
    wielkie rozczarowanie
    reklama i nazwa sugeruje zastrzyk wilgoci dla skory i uczucie ulgi w przypadku wysuszenia. kupilam ten krem zachecona tym, ze producent utrzymywal, ze mozna go uzywac w ciagu dnia, na makijaz. pomyslalam, ze bedzie idealny do samolotu albo na ratunek gdy trzeba duzo czasu spedzic w klimatyzowanych pomieszczeniach. niestety, nic z tych rzeczy... ten zel, nie dosc, ze nie nawilza, to wrecz daje mi poczucie dyskomfortu - sciaga skore, ktora sie w efekcie nienaturalnie blysczy. kosmetyk, ktory mial mi sprawic ulge, sprawia, ze czuje sie jeszcze gorzej. odradzam, zdecydowanie.