Essence Moonlight Collection, Shimmer Powder (Rozświetlacz do twarzy)

• 5 lutego 2011 o 19:55
    Na codzień
    Choć posiadam w kosmetyczce inne tego typu produkty to jego upodobałam sobie na co dzień do dziennego makijażu. Lubie go za to iż nie rzuca się nachalnie w oczy natomiast swoją role spełnia w grze świateł.Trwały jedyne miejsca gdzie mi znika to nałożony wzdłuż nosa czy nad górną wargą . Osobiście odradzam nakładać go na całą twarz , ponieważ zawiera w sobie dużo mieniących się drobinek które w tym momencie stają się widoczne i niechcący możemy zamienić się w choineczkę , natomiast nałożony w celu rozświetlenia poszczególnych partii twarzy oczywiście z umiarem sprawdza się fantastycznie . Podsumowując dobry produkt za grosze. Aaaaa i jeszcze jedno fantastycznie rozjaśnia oko nałożony w jego kąciku . Używam tego produktu od: 7-9 mc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 9 grudnia 2010 o 14:12
    Dobry produkt :)
    Przyznaję, że wahałam się pomiędzy oceną 3 i 4, a to dlatego, że jestem zwolenniczką rozświetlenia bardziej perłowego (takiego, jakie dawał chociażby nieodżałowany AOH Essence), niż drobinkowego (bo takie właśnie daje Moonlight Shimmer Powder). Stanęło na 4-ce i myślę, że to jednak słuszna decyzja, bo 3 gwiazdki byłyby krzywdzące dla, mimo wszystko, tak fajnego kosmetyku:) Rozświetlenie, jakie daje, nie jest jakieś "superintensywne", ale jak już wspomniałam - idzie raczej w stronę małych drobinek niż perły, dlatego u mnie puder najlepiej spisuje się jako rozświetlacz na wieczorne wyjścia - na dzień wolę coś bardziej subtelnego. Kosmetyk wygląda na skórze ładnie, ma uniwersalny kolor, który jak myślę przypasowałby każdej dziewczynie, nie bieli i nie nadaje skórze tego nieładnego talkowego wyglądu, jaki nadają niektóre jasne rozświetlacze, jest bardzo wydajny (1-2 machnięcia pędzlem po powierzchni pudru wystarczą na rozświetlenie całej twarzy) i kosztuje śmieszne pieniądze;) Po raz kolejny brawa dla Essence za połączenie świetnej jakości z niską ceną:) Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
    rzyka1
    16 listopada 2010 o 9:34
    Bardzo dobry!
    Pomimo tego,że jest w kolorze łososiowym a nie różowym jak któraś z dziewczyn pisała nie pozostawia żadnego koloru na twarzy oprócz rozświetlającej poświaty wręcz w przezroczystej formie-tylko lekki połysk. Ja używam też najnowszej serii Joko-mineralny puder spiekany, który jest jak puder,ale lekko nabłyszcza a pod oczy , na skronie i pod łuk brwiowy nakładam właśnie Essence i jest super efekt. Rozświetlacz jest wydajny, ja nakładam małym pędzelkiem i nic się nie pyli i nie kruszy.Przepięknie wygląda w sztucznym świetle i w słońcu, ale nie należy przesadzać z ilością. POLECAM! Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1/4
  • 19 października 2010 o 14:07
    ładne opakowanie ;)
    Urzekło mnie opakowanie i motywy wytłoczone na pudrze. Po krótkim używaniu okazało się, że dużo pudru jednorazowo się nabiera na pędzel, motyw się ściera a sam kosmetyk bardzo się kruszy i pyli. Kolor hmm nie mój, za różowy (dużo bardziej pasuje mi beżowy AOH), duże drobinki i brak oczekiwanego efektu tafli. Puder poszedł w lepsze ręce. Używam tego produktu od: przez ok 1 czy 2 m-ce Ilość zużytych opakowań: napoczęte 1
  • 30 września 2010 o 20:01
    Cudeńko:)
    Pięknie rozświetla każdą partię twarzy i ciała na którą zostanie nałożony. Ja stosuję go na policzki - solo bądź na matowy róż i jako rozświetlacz pod cienie. Posiada małe drobinki, które tylko nadają uroku. Nie zapycha i nie podrażnia. Po prostu KWC! Nie kupie więcej bo to kolekcja limitowana, której nie ma już w sprzedaży. Używam tego produktu od: ok. miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego