Ziaja Różana, Różana maseczka młodości z kwasem hialuronowym

• 18 lutego 2017 o 18:39
    Jestem na tak.
    Plusy: + cena + stosuje ja na noc i reszte wmasowywuje i dziala cuda + wygladza ( rowniez male linie) + widocznie splyca zmarszczki + uwypukla cere + nawilza + mnie nie podraznia + odpowiednia ilosc ( na raz, nie lubie kiedy mala maseczka zostaje w opakowaniu, bo zapominam o niej) + nie brudzi poscieli + ladnie pachnie - jestem na tak :) Minusy: - nie wiem czy to dokonca minus , ale powoli sie wchlania :/ i powoli wysycha
  • 11 listopada 2016 o 18:27
    Niestety nie.
    Maseczka jest niedroga i ogólnie dostępna. Ładnie pachnie, zawiera w sobie nawilżający kwas hialuronowy. Obiecuje wieczną młodość. Tymczasem starcza na jedną aplikację, powoduje pieczenie twarzy. Przyczynia się do powstania podskórnych bolesnych guli. Mam cerę mieszaną, z delikatną skłonnością do podrażnień. No cóż.
  • 26 października 2015 o 13:44
    Ładny zapach ale uczula
    Nie jestem fanką różanych kosmetyków ze względu na zapach ale ta po prostu pachnie ślicznie. Jest bardzo gęsta, jedna saszetka wystarczyła na jedną aplikację. Jeśli chodzi o działanie to troszkę podrażniła mi cerę, piekła mnie twarz po nałożeniu. Po zmyciu twarz miałam nawilżoną i czerwoną.. Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 20 sierpnia 2015 o 11:55
    W tej cenie to absolutny HIT
    Co tu dużo mówić po prostu ją uwielbiam. Przynosi mojej skórze ukojenie i nawilżenie. Cera jest gładka i promienna. Pozwala mi się zrelaksować dzięki delikatnemu różanemu aromatowi. Nie jest to nachalnie, sztucznie chemiczny zapach drażniący nozdrza a subtelny zapach, który koi zmysły. Lubię stosować zwłaszcza wtedy, jak leżę w wannie. Taka malutka odrobina luksusu ;) Nie wiem, czy jest w pełnowymiarowym opakowaniu. Muszę się rozejrzeć. Używam tego produktu od: od 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 1-2 opk.
  • 12 czerwca 2015 o 15:20
    Są lepsze
    Jestem posiadaczką tłustej i płytko unaczynionej cery, obecnie przesuszonej. Maseczkę zaaplikowałam dwa razy, w tym raz zostawiłam na noc. Plusy: * maseczka ma gęstą konsystencję * przyjemnie, delikatnie pachnie * jest tania Minusy: * za słabo nawilża * za słabo wygładza * skóra po jakims czasie wymaga nałożenia porcji kremu Produkt jest dostępny nie tylko w Rossmannie, o ile jest jeszcze tam sprzedawane, ale też i w małych hurtowniach kosmetycznych oraz w Wispolu. Używam tego produktu od: dwa użycia Ilość zużytych opakowań: jedno zużyte do końca