Rimmel Vinyl Gloss Mirror Shine Lipgloss (Lśniący błyszczyk do ust)

• 26 listopada 2014 o 22:49
    Idealny!
    Rzadko używam kolorowych szminek, więc na ogół testuję różnorakie błyszczyki. Ten znalazł się u mnie przypadkowo i został ze mną na długo. Miałam wersję w ciemnym kolorze z brokatem i cóż mogę powiedzieć? Usta się błyszczą niesamowicie a dużym wyzwaniem jest starcie go z warg np. pijąc czy jedząc- za to ogromny plus, bo nie muszę ciągle poprawiać makijażu. Błyszczyk jest trawały dzięki swojej konsystencji i tu jest własnie problem, bo wydaje mi się wręcz za tłusty i za gęsty. Ale wszystko można przeżyć, ważne, że efekt jest wspaniały. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: więcej niż trzy
  • 14 listopada 2013 o 21:20
    Polecam
    Mam błyszczyk bezbarwny, jeszcze niedawno skończyłam kolor pudrowego, brudnego różu. Z obu jestem zadowolona. Nie wysuszają ust, mają wygodne opakowanie, z którego nic się nie wylewa. Trwałość całkiem ok jak na błyszczyk. To raczej kosmetyk do torebki i poprawek w ciągu dnia. Jakbym chciała super trwały produkt, to kupiłabym sobie np. lakier do ust, a błyszczyk może mi się trzymać te 2 godziny na ustach i jest ok. Polecam, ja na pewno kupię jeszcze niejedno opakowanie. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: kończę 2
  • 14 listopada 2013 o 19:39
    Fajny
    Całkiem porządny produkt. Recenzuję błyszczyk bezbarwny. Plusy: -trwałość -porządne opakowanie - nic się nie wylewa -efekt tafli na ustach -aplikator Minusy: -wydajność -napisy dosyć szybko się starły Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    Je2bnik
    19 października 2013 o 18:15
    Najzwyklejszy błyszczyk świata :)
    Miałam już ten błyszczyk kilka razy jakieś 6-7 lat temu i teraz kupiłam go po latach za cenę 1 funta ;)Co do koloru to wypowiedziec sie nie moge,nigdzie nie jest na nim napisane co to za odcien.Mam lekko rózowawy w opakowaniu,na ustach wygląda transparentnie,bedzie fajnie wyglądał w połaczeniu razem z szminką:) Błyszczyk ma dosc przyjemny specyficzny zapach,nie lepi się,nie wychodzi poza kontur ust.Na plus gąbkowy aplikatorek:) Co do trwalosci nie zachwyca ale z godzinke napewno wytrzyma.Nie przesusza ust:) Pewnie jeszcze kiedys kupie ponownie,teraz mam błyszczyków w bród:) Używam tego produktu od: znam ok 7 lat Ilość zużytych opakowań: ok 10
  • 2 kwietnia 2013 o 18:22
    mój must have
    Dla mnie jest to jak narazie najlepszy błyszczyk, dlaczego? Już wyjaśniam:) (Moje usta są suche, często spierzchnięte.) *opisuję nr 112 still my kisses 1. błyszczyk jak błyszczyk, nie utrzyma się nam całego dnia- ten bez jedzenia śmiało 2h 2. podoba mi się to że kolor schodzi równomiernie, pozostawiając nawilżającą warstwę 3. nie jest to błyszczyk z tych klejących się- dla mnie to zdecydowany plus 4. smaku nie wyczuwam- za to kolejny plus 5. zapach..hm..powiedziałabym, że delikatnie kwiatowy(ale w opakowaniu, na ustach nie czuć) Używam tego produktu od: paru miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno