AA Naturalne Rozświetlanie, Nawilżająco - witalizujący żel do demakijażu oczu i twarzy

• 31 marca 2012 o 7:59
    trzeba wiedziec czego sie spodziewac
    Musze podniesc troche oceny, gdyz wlasnie skonczylam butelke tego zelu i bede za nim tesknic -tak tak,drogie panie, nie zartuje! Boje sie tylko, ze jakis spec od marketingu w oceanic czyta wizaz.pl i mogli go wycofac:( moja recenzja sklada sie z samych niemal plusow: + swietnie zmywa makijaz,trzeba tylko doczytac jak to sie nim robi. Dziwia mnie opinie o braku pienienia bo w tym wypadku nie ma na to szans i gratuluje tym co probowaly mieszac go z woda + nie rozmazuje make-upu na twarzy w przeciwienstwie do np. Oslawionego tu mleczka celii + fakt, ze szczypie, ale nie alergicznie. Szczypanie jest wynikiem detoksu i poprawy krazenia +fakt, ze skora jest po nim zaczerwieniona z powyzszych takze powodow, ale pare chwil pozniej jest nagroda w postaci pieknie rozswietlonej, czystej cery pelnej blasku +zweza pory bez efektu wysuszenia,skora wyglada zdrowo +napina zmarszczki pod oczami!!! + pieknie pachnie +wydajny +cena przystepna +- pompka. Ok, bo dobrze dozuje ale na finiszu kosmetyku jest go ciezko wydobyc ta droga Ogolnie produkt dla mnie w kategoriach demakijaz.
  • 26 lutego 2012 o 18:02
    MASAKRA
    sama nie wiem co napisać gorszego produktu do twarzy nigdy nie miałam. Nie zmywa makijażu Nie pieni się Piecze, szczypie boli Śmierdzi jak dla mnie Używam tego produktu od: nigdy więcej Ilość zużytych opakowań: nawet nie jedno
  • 20 grudnia 2011 o 17:01
    Koszmar! koszmar! koszmar!
    Skusiłam się kiedyś na zakup tego żelu i po zużyciu powiedziałam, że nigdy więcej! To koszmar i zastanawiam się nad tym jak tak dobra i ceniona firma Oceanic mogła wypuścić na rynek tak tragiczny produkt, na który skarży się tyle dziewczyn( same negatywne recenzje). Żel ma postać przeźroczystej galaretki, dość przyjemny zapach, w ogóle się pieni. Za to już przy nałożeniu zaczyna piec. Pieczenie wzmogło się, gdy rozprowadzałam go po twarzy. Myślałam, że przejdzie, gdy go zmyję wodą. Guzik, nawet po zmyciu twarz piekła, bolała i była bardzo zaczerwieniona. A gdy niechcący odrobina żelu dostała mi się do oka- myslałam, że mi oko wypali:( Makijaż zmywa nawet nieźle- ale powyższe cechy go całkowicie dyskwalifikują. Odradzam każdemu! Używam tego produktu od: Używałam przez miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe opakowanie
  • 4 grudnia 2011 o 18:11
    niemiła niespodzianka
    Skusiłam się na ten produkt, ponieważ mam dość dobre doświadczenia z kosmetykami AA. I zawiodłam się.. Kosmetyk ładnie pachnie i ma wygodne opakowanie ale na tym plusy niestety się kończą. Produkt powoduje uczucie podrażnienia- skóra wokół oczu po użyciu jest zaczerwieniona i okropnie piecze. Żeby usunąć makijaż też trzeba się trochę namęczyć. Nie zauważyłam też żadnej poprawy kondycji skóry, a zmęczyłam prawie całe opakowanie.. Niestety- więcej na pewno po niego nie sięgnę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    blanx
    20 listopada 2011 o 19:36
    zawiodłam się...
    Od dawna używam płynu micelarnego z AA, z którego jestem mega zadowolona, więc jak zobaczyłam ten żel, to postanowiłam wypróbować w nadziei, że znalazłam kolejne cudeńko z AA. Zachęcił mnie bardzo ładny zapach oraz napis na etykiecie "rozświetlanie". Nie wiem co autor mial na myśli, rozświetlania brak, w dodatku oczy mnie strasznie piekły przy zmywaniu, widocznie jestem uczulona na jakiś składnik, ogólnie miałam wrażenie, że cała skóra twarzy lekko mnie piekła. Mialam problemy z pompką, która ciągle się zacinała :[ Jeśli chodzi o usuwanie makijażu to efekt jak najbardziej na plus. Wróciłam do mojego kochanego płynu micelarnego AA :) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno