Kolastyna Chusteczka samoopalająca

• 25 lipca 2014 o 15:19
    Na jednorazowy efekt jak najbardziej !
    Tak jak napisałam wyżej, na jednorazowy efekt się nadaje (randka,wesele,plaża, nie wiem co jeszcze) ... wystarczy raz się wysmarować , pozwolić na 2h godzinki wchłonąć się temu cudeńku, a potem znów wysmarować się kolejną chusteczką i efekt "czarnulki". Polecam. Nie zmywa sie łatwo:/ Czasem robi smugi. Zależy czy sie przyłożysz do równomiernego smarowania ;p Używam tego produktu od: raz na jakiś czas .przez kilka miesięcy może z 3 razy Ilość zużytych opakowań: Chyba 9 ;)
  • 5 czerwca 2014 o 20:25
    Świetne chusteczki opalające
    Jestem w szoku że tak niskie noty...Chusteczki kupiłam przy okazji zakupów w tesco. Bardzo dobrze sie rozprowadza,pachnie kakaowo,nie robi smug,i opala naprawde mocno,przy czym efekt jest naturalny. Nie mam zadnych plam itd. Polecam zdecydowanie :)
  • 7 maja 2014 o 13:48
    TRAGEDIA!
    Jaka cena, taki produkt. Chusteczka nie wystarcza na całe ciało, pozostawia smugi, opala nierównomiernie. Odradzam. Plusy: +cena +dostępność Minusy: -smugi -wydajność -zapach Używam tego produktu od: wczoraj Ilość zużytych opakowań: dwa
    nelijah
    25 lipca 2013 o 17:16
    Szału nie ma!
    Nie spodziewałam się jakichś spektakularnych efektów, ale i tak spotkało mnie rozczarowanie. Używałam chusteczek tylko na nogach i efekt jaki uzyskałam utrzymał się jeden dzień. Mimo bardzo dokładnego rozprowadzenia i tak na skórze pojawiły się smugi. Niestety odradzam. Używam tego produktu od: 1 raz Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 9 lipca 2013 o 12:41
    tragedia!
    Moja druga chusteczka (po Dax Cosmetics). Nigdy do niej już nie wrócę! Umyłam twarz, zrobiłam dokładny peeling - jak za każdym razem, gdy używam chusteczki. Starałam się zrobić to jak najdokładniej - a zrobiła się maska. Tuż przy linii włosów miałam białą skórę, a dookoła opaloną. I miałam białą kreskę na brodzie, strasznie się namęczyłam, żeby to zakryć, a później zmazać (duużo sody oczyszczonej i czerwona skóra po). Kolor nawet okej, nie był bardzo pomarańczowy, ale trzeba używać chusteczki z milimetrową dokładnością. A to jest niewykonalne, trzeba by było każdy milimetr ciała wysmarować równomiernie, żeby nie było różnicy. Nie poleca. Używam tego produktu od: użyłam tylko raz Ilość zużytych opakowań: jedna chusteczka - i ostatnia!