Ziaja Różana, Różany krem przeciw zmarszczkom na noc

Femmeu
    17 lutego 2017 o 21:00
    Był moim hitem
    Dostałam ten krem w prezencie i użyłam tylko po to by się przekonać, że nada się do mojej twarzy (nie było miło dostać krem na zmarszczki, chociaż nie miałam jeszcze widocznych). Użyłam kilka razy i nie znalazłam żadnych wad, w końcu przekonałam się i pokochałam ten krem, zamierzałam nawet kupić zapas, martwiąc się, że przestaną produkować i zostanę na lodzie (niestety nie zdążyłam!). Nawilżał, odżywiał, wygładzał, nie zostawiał tłustego filmu (obawiałam się tego w kremie na noc) z wyjątkiem okresu letnich upałów (tylko jeden krem sobie wtedy radzi ale i tak tylko na chwilę) Z każdym kolejnym opakowaniem niestety powodował coraz większy rumień i wywoływał - jak mi się zdaje - skłonność do pękających naczynek. To niejedyny kosmetyk na który tak reagowała moja skóra (z czasem). Nie polecam, bo go już nie ma niestety.
  • 23 maja 2015 o 10:13
    Zawiodłam się
    Byłam zachwycona nawilżającym działaniem maseczki, dlatego spróbowałam kremu na noc. - liczyłam na nawilżenie, a to krem oferuje bardzo powierzchowne - wątpię w jego działanie przeciw powstawaniu zmarszczek - nie spłyca już obecnych - czasem po aplikacji łzawiły mi oczy - cena nieadekwatna do efektów - ładny kartonik a w środku brzydki plastikowy słoik Te pół gwiazdki dam mu za różany zapach. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    Soti
    11 czerwca 2013 o 16:46
    najlepszy krem - nie tylko na noc!
    Uzywalam mnostwo roznych kremow i zaden jeszcze nie spodobal mi sie na tyle, abym go chciala kupic ponownie lub nawet wykorzystac produkt do konca. Ten krem jest rewelacyjny i ma same plusy: - niska cena - bardzo ladne i wygodne opakowanie - przyjemny zapach i kolor - swietna lekka konsystencja, nie jest lejacy - wydajny, stosowany prawie codziennie starczal na kilka miesiecy - bardzo latwo sie rozprowadza i wchlania - i najwazniejsze: robi to co powinien. Nakladam go na noc, a rano moja skora jest miekka i po prostu nawilzona. Nie wazne ile naloze kosmetyko, skora nigdy nie jest tlusta, jest po prostu przyjemna w dotyku. A do tego mam wrazenie, ze wszystkie pryszcze, ktore wyciskalam wieczorem, przebarwienia i inne niedoskonalosci rano po prostu znikaja lub sa bardzo malo widoczne. Kocham ten krem i stosuje go rowniez na dzien, pod makijaz. Pierwszy krem, ktory kupilam ponownie i jedno zastrzezenie - za drugim razem bylo go naprawde ciezko znalezc. Musialam go zamawiac. Używam tego produktu od: pol roku Ilość zużytych opakowań: 2 cale
  • 22 stycznia 2013 o 16:37
    Dobry, ale bez rewelacji:)
    Krem ten używałam w zestawie z jego odpowiednikiem na dzień ( kremem regenerująco- łagodzącym), ale oceniam go znacznie lepiej :) Produkt ma bardzo przyjemną, maślaną, nie za lekką nie za ciężką jasnoróżową konsystencję i ładny, choć delikatny różany zapach. W przeciwienstwie do kremu na dzień nie jest tępy, rozsmarowuje się bez problemu, wystarcza 2-3 ruchy ręką i już buzia jest nasmarowana. Nie wchłania się całkowicie, zostawia film na twarzy, ale jako, że jest to krem na noc- mnie to nie przeszkadza, nawet lubię mieć tak " otuloną buzię". Rano twarz wygląda dobrze, jest dobrze nawilżona, wypoczęta, ale na tym koniec działania kremu. Spodziewałam się choćby wygładzenia drobnych zmarszczek ( producent zapewnia o tym), może regeneracji, ale nic z tego. Reasumując- krem jest niezły, ale bez rewelacji. Używam tego produktu od: Używałam przez 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    pockett
    16 stycznia 2013 o 9:41
    Dobry,ale wolę inne
    Krem ładnie pachnie,skóra po nim rano jest miękka i gładka w dotyku,jednak mam wrażenie,że nie jest dostatecznie nawilżona.Wydaje mi się,że nie wchłania się on dobrze,ponieważ rano na twarzy pozostaje tłusty film.Strasznie tego nie lubię i to jest chyba jedyny minus kremu.Gdyby nie to wszystko byłoby w porządku. Używam tego produktu od: trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: 3/4 opakowania