Joanna Sweet Fantasy, Ekspresowa odżywka do włosów `Kokos`

Skibi89
    22 września 2016 o 20:28
    Świetny produkt dla kręconych włosów
    Produkt jest fantastyczny dla kręconych włosów! Długo szukałam odżywki bez spłukiwania, która ujarzmi moje włosy i sprawi, że nie będą się puszyły. Pod tym względem odżywka sprawdza się znakomicie: nakładam ją po umyciu, rozczesuję włosy, dodaję odrobinę pianki i po wyschnięciu włosy wyglądają super, Przede wszystkim są lśniące i wyglądają na zdrowe, czego nie udało mi się osiągnąć z żadnym innym produktem, a trochę już z tym walczę :) Jak dla mnie zapach też jest bardzo przyjemny, na pewno nie jest przytłaczający,
  • 21 czerwca 2013 o 1:05
    odradzam z całego serducha ;-)
    Nie, nie i jeszcze raz NIE. - nie zauważyłam żadnych z podanych efektów - zapach, o k r o p n y ! jeszcze w tubce pachnie w miarę ładnie.. co mnie niestety zwiodło.. lecz po nałożeniu na włosy zwyczajnie śmierdzi! nie do wytrzymania! - skleja włosy - nie da się ich rozczesać - gdy już zorientowałam się, że ta odżywka jest tak beznadziejna.. to by pozbyć się tej nieprzyjemnej mazi musiałam umyć włosy aż trzy razy.. a i tak później były *przyklapnięte* i wyglądały nieświeżo - cena ~15zł, to niby niewiele, ale znam wiele innych świetnych odżywek za mniej niż 15zł :-) Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 7 maja 2012 o 16:14
    dziwadło
    Pierwszy raz w życiu spotkalam się z taką dziwną odżywką. Jest to odżywka bez spłukiwania, jednak po jej nałożeniu i wyschnięciu włosów, włosy są sklejone w jakieś brzydkie strąki. Dopiero jak się je rozczese, zaczynają przypominać włosy. Jednak nie sa to włosy moich marzeń - są ciężkie, matowe, sztywne, po prostu brzydkie. Próbowałam kilkakrotnie na różne sposoby, za każdym razem ten sam efekt. Wyrzuciłam, szkoda nerwów na takie dziwadło. Używam tego produktu od: kilka razy Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
    Asbiel
    30 marca 2012 o 17:24
    Paskudztwo!
    Jedyny plus tego produktu to zapach- dojrzałego kokosu. Minusy: -skleja włosy -są matowe po użyciu -wysusza końcówki -po użyciu- następnego dnia trzeba umyć włosy, bo wyglądają na brudne Miałam kilka podejść do tego kosmetyku, naprawdę jest kiepski. Jestem zdecydowana go wyrzucić mimo, że ma datę ważności do 2013 roku ;/ Używam tego produktu od: 8-9 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1/4 opakowania
  • 21 stycznia 2012 o 13:55
    Przeciętne mazidło do włosów.
    Kupiłam tą odżywkę, bo skusiła, jak każdego zapewne - swoim zapachem. Spokojnie mogę ją ocenić na mocne trzy z plusem, bo z moimi włosami się chyba polubiła ;) Dodam, że mam długie włosy, nakładam po myciu na suche ( daję ją mniej więcej dopiero od połowy- na wys. uszu , najwięcej na końce) i zaraz potem dokładnie je prostuję. Efekt jest zadowalający. Wygładza, nawilża i chroni przed wys. temp. (oblepia trochę te moje włosy, ale daje mi to poczucie jakby bezpieczeństa :D że ta warstwa chroni) . Natomiast jeśli ktoś nie prostuje - raczej bym jej nie polecała... bez użycia prostownicy moje włosy były trochę przyklapnięte i spuszone... Niestety to co jest dla mnie minusem trzeba się trochę "pobabrać " ale odzywka na tyle szybko się wchłania ( i tu jak najbardziej na plus!) że za parę min. nie mam już nic ani na rękach ani na włosach ;) To co mnie jeszcze troszkę w niej martwi to to,że włosy nie są po niej błyszczące, no ale jak oblepia, to trudno żeby były. Natomiast jest bardzo wydajna i tania więc za to mogę dać dwie i pół gwiazdki. :) Raczej nie kupię jej już ze względu na to, że wyprubóję jakieś w spray\\\'u.