Zestawy do wybielania zębów

Star Smile Lampa do wybielania zębów UV-LED + serum/aplikator Lampa do Wybielania Zębów

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 25 sierpnia 2024 o 21:53
    ciekawy gadżet
    Kiedy usłyszałam o Star Smile Lampie do wybielania zębów UV-LED + serum/aplikator, byłam naprawdę podekscytowana, żeby wypróbować ten zestaw. W końcu, kto by nie chciał mieć bielszych zębów w domowym zaciszu? Sam proces jest dość prosty – nakładasz serum za pomocą aplikatora, a następnie używasz lampy UV-LED, która aktywuje składniki wybielające. Po kilku sesjach zauważyłam lekkie rozjaśnienie zębów, co jest z pewnością plusem. Lampa jest kompaktowa i łatwa w użyciu, więc nie ma problemu z wkomponowaniem tego zabiegu w codzienną rutynę. Natomiast muszę przyznać, że spodziewałam się nieco szybszych rezultatów. Z mojego doświadczenia wynika, że dla bardziej zauważalnych efektów potrzeba kilku tygodni regularnego stosowania. Podsumowując, Star Smile Lampa do wybielania zębów UV-LED + serum/aplikator to ciekawy gadżet do domowego wybielania, który może dać efekty, ale wymaga cierpliwości. Jeśli szukasz wygodnej metody na delikatne wybielenie, może to być dobry wybór.
  • 12 lutego 2024 o 23:33
    Naprawdę działa.
    Zestaw zawiera lampę z trzema aplikatorami, paski wybielające i miernik bieli. Aplikatory wygodne w użyciu, serum jest wydajne. Zestaw do wybielania sprawdza się do samodzielnego wybielania zębów w domu. Efekty widać już po 1 użyciu. Lampę wystarczy podłączyć do telefonu i już działa.
    Misato9
    31 marca 2022 o 13:16
    Białe jak perła
    Zestaw jets dosyć ciekawy, lampa z trzema aplikatorami oraz miernik bieli. Aplikatory wygodne w użyciu, bardzo wydajne.Już za drugim użyciem zauwazyłam poprawę w kolorze zębów. Do zestawu dostałam paski wybielające, szkoda że już nie są dostępne, bo były absolutnym hitem.
    Zalety:
    • widać efekty wybielenia, serum jest wydajne , nie odczuwam nadwrażliwości
    Wady:
  • 10 marca 2022 o 14:56
    Biały uśmiech to podstawa
    Biały uśmiech daje nam większej pewnosci siebie. Zestaw do wybielania zębów idealnie się sprawdza. łatwo, szybko i w domu mogę wybielić zęby. Efekty widzę już po 1 razie. Dobrze się sprawdza przed wyjściem na imprezę, czy uroczystość. Lampę wystarczy podłączyć do telefonu, nałożyć serum na zęby, zagryźć lampę i gotowe :) po tygodniu stosowania widzę dużą różnicę.
    Zalety:
    • mogę stosowac kiedy chce
    • białe zęby w tydzień
    • pisaki są wydajne, starczają na kilka kuracji
    Wady:
    • Powoduje duży ślinotok, czasami jest to nieprzyjemne
  • 29 grudnia 2021 o 13:38
    mega
    Zestaw zostałam pod choinke, prezent okazał się być strzałem w 10. Na początku nie byłam do tego przekonana, ale po dwóch użyciach zauważyłąm poprawę w kolorze zębów. urządzenie łatwe w obsłudze, wystarczy podłączyć do telefonu, nic nie trzeba instalować. w zestawie znajdują się jeszcze 3 różne końcówki. bardzo przydatne. Serum łatwo sie nakłada, nie mam podrażnionych dziąseł ani zębów
    • Łatwość obsługi

Zobacz także inne Zestawy do wybielania zębów