Yves Rocher Ming Shu Fleur de l`Aube EDP

Eyleth
    11 października 2015 o 23:26
    Ten zapach powalił mnie na kolana.
    Bardzo ubolewam nad faktem, że już więcej nie kupię. Oszczędnie używam resztki, które zostały w flakoniku. Zapach nie jest za słodki ani za ciężki, bardzo dobry na każdą okazję. Większość osób chwali ten zapach. c: Zdecydowane 5/5. Używam tego produktu od: Od kiedy pamiętam. Ilość zużytych opakowań: 1 duży i 1 mały.
    Elilia
    23 listopada 2014 o 19:09
    Ulubiony!
    Ach, gdyby tylko jeszcze się dało go kupić... Z przymusu używam oszczędnie, ale to mój ulubiony zapach na zimę. Jest ciepły i słodki, ale nie mdli. Jest cięższy, ale nie nachalny. w dodatku Yves Rocher to jedyna na razie wykryta marka, której zapachy jakoś się mnie trzymają, więc na trwałość nie narzekam. Uwielbiam nim pachnieć, otoczeniu też się podoba, tylko dlaczego do jasnej go wycofali? Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: z przerażeniem zauważam, że prawie całe
  • 12 maja 2014 o 18:57
    dla mnie najpiekniejszy zapach na swiecie!!!!!!!!
    z przykroscia moge zawiadomic forumowiczki ze oto ta woda zostala wycofana ze sprzedazy niew iem dlaczego:( jest mi smutno bardzo poniewaz jak dla mnie to najpiekniejsze perfumy na swiecie ...co ja teraz poczne...pozdrawiam Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: siedem buteleczek
  • 26 grudnia 2013 o 21:32
    ciekawa propozycja
    Dostałam miniaturę tego zapachu (7,5ml) w prezencie. Piękne, miniaturowe opakowanie w kształcie "ming". Widziałam w pełnowymiarowym opakowaniu, równie urocze. Zapach sam w sobie podoba się wielu osobom, zarówno mi i mojemu mężowi, jak i rodzicom. Odpowiedni dla każdej kategorii wiekowej, świeży, tętniący życiem, a zarazem delikatny i świeży. Dla mnie to trochę taka słabsza wersja Hypnose. Zapach ładnie się rozwija, jest z kategorii świeżych: czuć lotos, drzewo sandałowe, morski pieprz. Ładnie wibruje. Niestety jest dość nietrwały jak na EDP, jakieś 3-4 godzinki i jest po wszystkim, za to odejmuję gwiazdkę. Rozważyłabym być może zakup pełnowymiarówki, bo propozycja jest ciekawa, choć ja zwykle używam perfum selektywnych, ale podobno nie ma go już w regularnej sprzedaży. Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 7,5 ml
  • 29 października 2013 o 10:44
    Przyjemny, ale nie dla mnie
    Chociaż lubię lekkie zapachy i lubię markę Yves Rocher, ten zapach mnie ani trochę nie uwiódł i nie zainspirował. Jest płaski, przewidywalny i powiedziałabym banalny. Mi osobiście przypomina Cool Water Davidoffa... z tym że jest marną jego kopią. Powoduje ból głowy, ale potem można się przyzwyczaić. Dużym minusem jest brak pompki, co wg mnie całkiem dyskwalifikuje produkt. Dwie gwiazdki dałam za fajny kształt opakowania i piękny, elegancki kartonik. Trwałość baaardzo średnia. Nie polecam. Używam tego produktu od: tydzień Ilość zużytych opakowań: kilka użyć.