Mincer Pharma Anti Alergique, Puder w kremie do cery z problemami naczynkowymi

Wewo
    2 lutego 2013 o 14:10
    pomarańczą jestem
    Mam skórę naczynkową i wrażliwą, więc ten puder teoretycznie powinien być dla mnie zbawieniem. Niestety, nie spełnił moich oczekiwań. Plusy: - faktycznie widać po ok. miesiącu używania, że naczynka są wyraźnie bledsze i mniej zaognione - dobrze matuje, nie trzeba nawet od razu nakładać pudru sypkiego -jest tani i wydajny - nie podrażnia skóry Minusy: - najjaśniejszy odcień jest bardzo ciemny i wpada w kolor rdzawo-pomarańczowy, coś a\'la Pocahontas - roluje się na kremie, podkładzie, bazie lub korektorze - szybko się ściera, trzeba go kilka razy dziennie poprawiać - napisy na opakowaniu szybko się ścierają,co wygląda nieestetycznie - zapycha skórę - po dłuższym stosowaniu, skóra jest po nim szara i zmęczona, tak jakby nie mogła oddychać, albo była źle nawilżona (?) Nie kupię go na pewno i nie polecam. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedna tubka
  • 13 czerwca 2012 o 22:09
    niezły, jeśli akurat nie ma się nic lepszego pod ręką
    Trafiłam na niego przypadkiem i polubiliśmy się, chociaż bez zachwytu. Plusy: + nieźle się rozprowadza + matuje + przyzwoicie kryje + trzyma się cały dzień - jest wydajny + cena Minusy: - jako puder się nie sprawdza, a nałożenie na niego innego pudru czy różu powoduje ich rolowanie się - jest za ciemny, odbija się za mocno od szyi, kolor wygląda niezdrowo, jakby się człowiek spalił na solarium - niedostępny (natknęłam się na niego tylko w Esentii) Nadaje się zastępczo, jeśli akurat nie ma się nic innego pod ręką, ale nie na stałe, bo po prostu nie da się na niego nałożyć już nic innego. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 16 marca 2012 o 12:38
    Dla mojej skóry dobry bardzo
    Ja używam koloru opalonego w lecie i na jesieni, a zimą i na wiosnę naturalnego. Trzeba kłaść grubszą warstewkę, bo wtedy jest bardzo dobre krycia, a nie ma efektu maski. Rozprowadzam go równomiernia i chwilę czekam aby wysechł. Trzyma się bardzo dobrze przez cały dzień a skóra jest odpowiednio nawilżona i przyjemna w dotyku nawet po wieczornym myciu. Jesli chodzi o skuteczność w sprawie naczynek, to też wydaje mi się że jest OK. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 7 albo 8 opakowań
    kkeko
    29 grudnia 2011 o 14:51
    Pomarańczkowo.
    Z racji mojej naczynkowej cery skusiłam się na niego. Zalety: - cena - dobrze wyrównuje koloryt - dobrze się rozprowadza - wygodna tubka Wady: - pomarańczka mi wyszła z najjaśniejszego koloru Używam tego produktu od: 3 lata Ilość zużytych opakowań: jedno