Lancome Ageless Minerale with White Sapphire Complex Powder (Mineralny puder rozświetlający)

Ala73
    23 lutego 2011 o 22:19
    Jak dotąd jeden z najlepszych jakie posiadałam
    Mam go od lata,czyli ponad pół roku kolor Natural Ivory 10,jest jasny,pięknie komponuje się z podkładem,zostawia lekką świetlistą poświatę ale nie przesadnie,rozjaśnia ,wygładza drobne zmarszczki,jest bardzo wydajny.Według mnie ma też dobre działanie na skórę ,kiedy używam go przez np tydzień twarz wygląda na mniej zmęczoną ale to tylko moje wrażenie i nie chcę wpływać na opinię kogokolwiek:)Jest trwały ,przetrwa spokojnie cały dzień,ja jedynie przypudruwuję nos parę razy dziennie bo mam skłonność do tzw.pocenia się nosa więc najlepszy puder nie utrzyma się długo.Szczerze polecam:)
  • 29 stycznia 2010 o 23:08
    świetny
    Puder jest świetny, nie ma żadnych wad, no może poza ceną. Jest bardzo wysoka, ale kosmetyk zasluguje na najwyższą ocenę za swoją dobrą jakość. Jest trwały, naturalny, idealnie stapia się ze skórą, nie powoduje wyprysków, uczuleń. ładnie wygląda na buzi, dosłownie jak druga skóra. Faktycznie delikatnie rozświetla, dając bardzo promienny wygląd. Bardzo wygodne opakowanko, z takim podwyższonym sitkiem, dzięki czemu lepiej nakłada się puder. Cięzko go dostać, ja zamawiałam z USA, teraz będę starała się dostać go w PL. Polecam Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1