Paloma (Unicolor) Tanita Effective, Żel po depilacji

milva37
    6 lipca 2010 o 13:03
    bardzo, bardzo dobry
    zaznaczyłam, że kupię go ponownie, ale może być z tym problem, bo nie wiem czy i gdzie go sprzedają. mnie udało się kupić 2-3 lata temu. najpierw miała próbki dodawane do plastrów do depilacji tanity. bardzo mi się spodobał, więc gdy zobaczyłam w jakieś drogerii dużą tubę, to natychmiast kupiłam. jestem posiadaczką mocnych, ciemnych włosów więc jakiekolwiek golenie nie wchodzi w grę. używam tylko depilatora i plastrów, a ten żel świetnie się spisuje ratując skórę po tych inwazyjnych zabiegach. dzięki niemu czerwone plamki schodzą jeszcze tego samego dnia (czasami, jeśli nie nałożę go do razu po zakończeniu zabiegu, tylko trochę później to plamki zdążą się już robić i trzeba poczekać na efekty do następnego dnia). polecam wszystkim, bardzo dobry produkt, nie podrażnił mnie, przynosi natychmiastową ulgę, lekko chłodzi podrażnioną skórę. ja jestem z niego bardzo zadowolona. ze względu na fakt, że używam go tylko po depilacji, to pomimo, że minęły co najmniej 2 lata od zakupu, to nadal mam jeszcze z 1/3 tubki. Używam tego produktu od:2-3 lat Ilość zużytych opakowań:1 i kilka próbek
    frida99
    20 marca 2010 o 19:13
    świetny
    Zużyłam jedynie dwie próbki tego żelu (2 x 10 ml) ponieważ nie mogę go nigdzie dostać :/ A żel jest świetny! Nakładałam go po depilacji okolic bikini, gdzie skóra jest najbardziej wrażliwa (zawsze wieczorem), od razu przynosił ulgę, a rano nie było już jakichkolwiek śladów po zabiegu! Poza tym pięknie pachnie, jest baaardzo wydajny - 2 próbki starczyły mi na kilka zabiegów (prowizorycznie je zamykałam :) Jedyny minus za to, że nie mogę go dostać :/ Używam tego produktu od: już nie mam Ilość zużytych opakowań: 2 x 10 ml
    emma-e4
    28 stycznia 2010 o 11:34
    oj nie!
    żel nie nadaje się po delipacji ani goleniu zawiera dużo alkoholu, przez co okropnie piecze na podrażnionej skórze, zamiast łagodzić chyba że komuś potrzeba czegos do dezynfekcji, ale w tym wypadku wolałabym spirytus salicylowy próbowałam po woskowaniu, depilatorze i goleniu, na nogach, pod pachami, w okolicach bikini wszędzie jeden efekt - skóra czerwona, piekąca, opuchniąta przez cały dzien, na nogach zrobiło sie mnóstwo czerwonych krostek, z tym że tam piekło najmniej, wiadomo, skóra dosć gruba i mniej delikatna to co, że ładnie pachnie (owocowo), jest szalenie wydajny i tani? uparcie próbowałam znaleźć dla niego jakieś zastosowanie, bo nie lubie kosmetyków wyrzucać, ale jedyne co sie nim da to dezynfekować Używam tego produktu od: całe zeszłe wakacje Ilość zużytych opakowań: około połowa
  • 27 stycznia 2010 o 20:31
    ok!
    żel jest bardzo fajny, zapach przyjemny, baaardzo wydajny;)zaczerwienie po depilacji szybciutko schodzi, n ie uczula mojej wrażliwej skóry więc pozytyw;d Używam tego produktu od:pól rok Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego