Palety do makijażu

PUPA Never Without All in One Face Palette (Paletka do makijażu)

Pupa Never Without Paleta do Konturowania Twarzy 002 Medium
Pupa Never Without

• 15 marca 2025 o 11:39
    Spełnia swoją swoje funkcje - idealna na wyjazd
    Paletka kupiona przy okazji wyjazdu. Paletka lekka i kompaktowa - wielkości mniejszej paletki do cieni. Paletą ma dosyć ładny róż, bronzer w odcieniach bardziej ciepłych. Ale wszystko dobrze się rozprowadza, nie robi plam. Puder używany sporadycznie - dosyć żółty. Rozświetlacz bardzo miły nie jest to zbyt napigemntowana nie ma drobinek, które się rozbijają w ciągu dnia. Czy cena jest adekwatna ? Nie koniecznie, ale wszystko w jednej paletce i jej rozmiar bardzo mi pasuje.
  • 11 marca 2025 o 16:11
    Paletka,która spełnia oczekiwania
    Paletka jest idealna dla osób chcących szybko wykonać makijaż. Znajdziemy tam rozświetlacz,róż,korektor, puder i bronzer. Wszystko jest w dobrych proporcjach,np. więcej jest pudru,którego używamy codziennie. Kosmetyki nie kruszą się w palecie,są dobrze sprasowane. Wszystko to wystarcza na szybki makijaż oraz na konturowanie. Kosmetyki są trwałe, nie zapchają porów.
    Zalety:
    • Trwałość, dobre rozumieszczenie i dobrana ilość
  • 9 marca 2025 o 9:10
    Kompaktowe cudo
    Paletka PUPA Never Without All in One to prawdziwy skarb w mojej kosmetyczce i jedno z tych kosmetycznych odkryć, bez których teraz nie wyobrażam sobie codziennego makijażu. Jest kompaktowa, pięknie wykonana i zawiera wszystko, czego potrzebuję, by w kilka chwil stworzyć świeży, naturalny look – zarówno w domu, jak i w biegu. Uwielbiam ją za uniwersalność i praktyczność. W jednym pudełeczku mam korektor, puder, bronzer, róż i rozświetlacz, czyli absolutne minimum do szybkiego makijażu. Korektor świetnie maskuje drobne cienie pod oczami i inne niedoskonałości, nie wchodząc przy tym w zmarszczki ani nie tworząc efektu ciężkiej maski. Puder to idealny kompan do szybkich poprawek w ciągu dnia – matuje, ale nie przesusza skóry, co jest dla mnie kluczowe. Największą miłością darzę jednak część konturującą. Bronzer ma cudowny, naturalny odcień – nie jest ani zbyt ciepły, ani zbyt chłodny, dzięki czemu można nim delikatnie ocieplić twarz lub wykonać subtelne modelowanie. Róż dodaje skórze zdrowego rumieńca i wygląda niesamowicie świeżo, niezależnie od okazji. No i rozświetlacz – prawdziwa wisienka na torcie! Daje piękny, subtelny blask, który można stopniować, dzięki czemu sprawdzi się zarówno w dziennym, jak i wieczorowym makijażu. Największy atut tej paletki? Jej kompaktowy rozmiar i funkcjonalność. Zajmuje niewiele miejsca, więc zawsze mam ją w torebce, a dzięki lusterku mogę szybko odświeżyć makijaż w każdej sytuacji – przed spotkaniem, po pracy, czy w podróży. Jest solidnie wykonana, dobrze domyka się na magnes, a formuły produktów są przyjemne w aplikacji i trwałe. Podsumowując, PUPA Never Without All in One to paletka, którą warto mieć – dla siebie, na prezent, do pracy, na wyjazdy. TaKi praktyczny, wielofunkcyjny kosmetyku w eleganckim wydaniu, to mój absolutny must-have. Ja już wiem, że zostanie ze mną na długo!
  • 31 stycznia 2025 o 15:48
    Super!
    Pupa po raz kolejny udowadnia że na kosmetykach zna się jak mało kto! Paleta jest bardzo wygodna, można używać jej zarówno wykorzystując pędzle, jak i inne metody nakładania ( nawet palce) Kolejną zaletą jest to, że ma bardzo duże lusterko. Ja używam w kolorze 001 ( dla jasnych blondynek) ale również w kolorze 002 próbowałam. Kolory są bardzo dobrze dobrane, a ich jakość wykonania przewyższa inne marki. Szczególnie puder matujący mi odpowiada. Róż w bardzo dobrym odcieniu o naturalnym wyglądzie. Rozświetlacz delikatny. Brązer fajnie się prezentuje i bardzo dobrze wtapia w skórę. Może troszkę mniej korektor, (ale to już moja pięta Achillesa, jestem bardzo wymagająca) Polecam naprawdę bardzo! Szczególnie dla początkujących użytkowników, ale też i dla profesjonalistów!
    Zalety:
    • Lusterko
    • Kolory
    • Wysoka jakość
    • Łatwość nakładania
    Wady:
    • Jeszcze nie znalazłam
    Ann976
    16 września 2024 o 22:24
    Niedopasowana?
    Pierwszy rzut oka: to bardzo solidna paletka. Opakowanie estetyczne, w środku duże lusterko, a szerokość poszczególnych kosmetyków pozwala na swobodne nabieranie ich na pędzel. Faktycznie może załatwić całościowo temat makijażu na wyjeździe. W palecie znajdziemy korektor, który może wysuszać okolicę pod okiem. Nie jest to formuła, którą lubię. Puder może się sprawdzić jako wykończenie i utrwalenie. STapia się z kolorem skóry i dobrze wygląda. Brązer, z którym świetnie mi się pracuje. Jego aplikacja jest banalnie prosta: idealnie się rozciera, blinduje nie pozostawiając plam i utrzymuje się na długie godziny. Odcień jest ciepły, będzie pasował do ciemniejszej lub opalonej karnacji. Róż jest w bardzo twarzowym, brzoskwiniowym odcieniu. Jego aplikacja nie jest aż tak bezproblemowa - zbyt miękkim pędzlem nakładał się nierównomiernie. Po zmianie narzędzia było już ok. Ostatni kosmetyk to rozświetlacz. Łatwa aplikacja i średnio-mocny blask. Jednak na mojej skórze wypadał blado i zupełnie nie współgrał z tym dosyć ciemnym brązerem - zostawiał białą smugę na twarzy,

Zobacz także inne Palety do makijażu