Avon Solutions, Winter, Fabulously Clean Cleanser (Pianka myjąca na zimę)

AnnLady
    11 lipca 2014 o 14:55
    mieszane uczucia
    Do tej pianki myjącej mam mieszane uczucia, z jednej strony podoba mi się jej bardzo gęsta konsystencja, która pod wpływem masowania i wody zmienia się w piankę, ale z drugiej strony nie podoba mi się taka tępa skóra twarzy po jej zmyciu. Nie wyobrażam sobie nie nałożenia kremu na noc, choć w sumie i tak zawsze po myciu to robię. Zapach też ma dość specyficzny, ale nie jest on dla mnie drażniący. Cena w promocji niewielka. I jeszcze tak sobie myślę, że jest ona dobra nie na zimę a na lato, bo dobrze matowi cerę. A zimą i tak jest przesuszona. Mnie nie podrażnia i nie uczula. Używam tego produktu od: jakiś rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    emma-e4
    24 lutego 2014 o 11:56
    oczyszcza brutalnie
    polubiłam kremy do mycia twarzy i szukałam czegoś w tym stylu pianka ma postać właśnie takiego kremu, pasty, pod wpływem wody świetnie się pieni pachnie mydlanie, ale ładnie, nie drażni zapachem jest bardzo wydajna, albo mi się tak wydaje, bo nie używam codziennie oczyszcza - dobrze, najczęściej używam jej z gąbeczką do twarzy, co daje idealne oczyszczanie, ale bez gąbki też dobrze zmywa trwały podkład niestety gorzej zmywa się ją samą - skóra przy myciu staje się okropnie tępa, gorzej niż po jakimkolwiek mydle od razu po myciu czuć ściągnięcie i wysuszenie, twarz woła o krem do tego piecze w oczy, nawet przy dokładnym spłukiwaniu wodą nie jest to delikatne oczyszczanie jak obiecano, ale skuteczne na pewno raczej nie kupię ponownie, choć tą zużyję chętnie, do wieczornego zmywania podkładu Używam tego produktu od: ponad miesiąc, ale nie codziennnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 3 lutego 2014 o 14:39
    Całkiem niezła
    Bardzo lubię tę piankę - dobrze oczyszcza skórę twarzy. Jest bardzo wydajna, a cena w promocji jesr okazyjna. Pianka, niestety, trochę wysusza skórę, dlatego lubię jej używać, na zmianę z czymś delikatniejszym. Szkoda, że jest to produkt sezonowy. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 2,5
  • 3 stycznia 2014 o 22:55
    Godna uwagi
    Bardzo wydajny produkt, świetnie usuwa makijaż twarzy, nie zapycha. Gdy zmywam nim makijaż, używam go dwa razy. Powoduje szczypanie, gdy dostanie się do oczu, ściąga skórę twarzy, ale zaraz potem aplikuję wodę termalną i kosmetyk nawilżający. Generalnie dobrze spełnia swoje zadanie, czyli oczyszcza i odświeża skórę twarzy, na dodatek ma fajną konsytencję. Na koncu polecam rozciąć opakowanie, bo inaczej dużo produktu mogłoby się zmarnować. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: kończę 1
    kamaopr
    25 listopada 2013 o 13:29
    nawet fajna
    + duża tuba = wydajność + zapach + konsystencja (delikatna pianka, łatwo się zmywa) + działa! nawilża i naciąga skórę twarzy + wygodne opakowanie nie mniej jednak czegoś mu brakuje do HITU. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 duże