John Frieda Sheer Blonde, Moisturising Conditioner (Odżywka nawilżająca do włosów blond)

Meg_Kd
    7 października 2014 o 18:37
    Polecam - jedyna odżywka, która potrafi ujarzmić moje bardzo suche z natury i grube włosy
    Plusy: - jakość lepsza od wszystkich profesjonalnych odżywek i masek do włosów, które do tej używałam, - włosy po odżywce są w lepszej kondycji niż po keratynowym prostowaniu włosów (keratynę miałam na włosach już 3-krotnie). Minusy: - mało wydajna Używam tego produktu od: od kilku miesięcy i cały czas do niego wracam Ilość zużytych opakowań: 4 tuby
  • 10 czerwca 2013 o 9:56
    przyjemna
    Odżywka przy moich rozjaśnianych włosach sprawdziła się pod pewnymi względami jednak troszkę za mało jak dla mnie odżywiła moje włosy. Plusy: - na pierwszym miejscu to zdecydowanie to, że nadaje piękny połysk włosom, przy czym nie powoduje ich zbytniego obciążania bądź szybszego przetłuszczania, - wyglądają na mocne i zdrowe, - dość dobra wydajność! Minusy: - zbyt małe odżywienie włosów :( Być może będę stosować ją naprzemiennie z odżywką badziej regenerującą. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 kwietnia 2012 o 15:00
    Świetna odżywka
    Uważam, że ta odżywka jest bardzo dobra. Mam włosy rozjaśniane, średnio zniszczone. Największym ich problemem jest to, że są cienkie, przez co ciężko sprawić żeby ładnie przylegaly do siebie zamiast latać dookoła głowy ;) Stosowałam różne odżywki profesjonalne i ta niewiele im ustępuje, jest zdecydowanie o wiele lepsza niż zwykłe drogeryjne odżywki ale jest dużo tańsza i łatwo dostępna w zwykłej drogerii, w promocji w niemieckim rossmanie kosztuje około 4,50 euro, także cena nieporównywalnie niższa od kosmetyków profesjonalnych np. loreala. Działa zgodnie z opisem - bardzo dobrze nawilża włosy, przy tym nie oblepia, włosy nie robią się tłuste, a sprężyste i gładkie. Do tego uwielbiam jej zapach - ale to sprawa indywidualna, więc radzę powąchać przed kupnem. Zapach jest, świeży, bardzo intensywny i długo pozostaje na włosach. Jest średnio wydajna. Konsystencja średnio gęsta, nie jest ani wodnista ani bardzo gęsta. Tuba poręczna, łatwo wydobyć odżywkę. Przy resztkach opakowania rozcinam jednak tubę. Jest to jedyna odżywka, którą bez wahania kupiłam po raz drugi i na pewno nie po raz ostatni. Nie daję jednak pełnych 5 gwiazdek, gdyż nie udaje jej się wygładzić i ujarzmić moich włosów w 100% - o ile to w ogóle możliwe. Muszę wypróbować też szampon z tej serii :) skład odżywki: AQUA, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, CETYL ESTERS, PHENYL TRIMETHICONE, ISOPROPYL PALMITATE, STEARYL ALCOHOL, PARFUM, PROPYLENE GLYCOL, QUATERNIUM-91, DIAZOLIDINYL UREA, CETRIMONIUM METHOSULFATE, STEAROXYPROPYL DIMETHYLAMINE, C14-28 ISOALKYL ACID, GLYCINE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, MALIC ACID, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, C14-28 ALKYL ACID, IODOPROPYNYL BUTYLCARBAMATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, LIMONENE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL.
  • 8 stycznia 2012 o 21:45
    nie warta ceny
    Zakupiona w pound shopie za 1f i doskonale nadaje się do takiego typu sklepów, żaden ekskluzyw a cena w Polsce mocno zawyżona. Plusy: - zmiękcza włosy - ułatwiała rozczesywanie - wydajna Minusy: - nie warta ceny - obciąża u nasady - w moim przypadku włosy szybciej się przetłuszczały - irytował mnie jej zapach (miodowy ale coś z nim nie tak) - nie zostawiała połysku, ani nie odżywiła moich włosów
  • 23 grudnia 2011 o 23:00
    Bardzo dobra
    Wcześniej używałam odżywki dla brunetek, niedawno rozjaśniłam włosy i przerzuciłam się na ten produkt. Plusy: + połysk + brak obciążenia + łatwe rozczesywanie + ładny zapach + utrzymywanie włosów w dobrej kondycji Minusów brak. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego