SVR Provegol, Shampooing Extra-Doux (Delikatny szampon do wszystkich rodzajów włosów)

2 na 51 opinię

• 22 marca 2010 o 13:32
    Przeciętny
    Szampon kupiłam za względu na właściwości pielegnacyjne w czasie terapii przeciwłupiezowej. Włosy traktowane codzinnie szamponem przeciwłupieżowym chyba sie do niego przyzwyczaiły i po jakimś czasie stosowania łupiez sie nasilił. Wtedy potrzebowałam czegos łagodniejszego i sięgnełam po ten szampon. Mylam nim włosy zarówno ja jak i moj Chłopak, i oboje mamy podobne odczucia, włosy są sianowate i takie jak guma do żucia, dopuki sama nie odczułam tego efektu, zasanawiałam sie JAK włosy mogą być jak guma?! Pozatym szampon słabo sie pieni, przeszkadza to w ten sposób że staje sie przez to mało wydajny bo zużywa sie go więcej. Po umyciu nie mam wcale uczucia takich czystych, umytych włosów, sa wręcz nieprzyjemne w dotyki, trudne do ułożenia i bardzo delikatnie nawilżone. Cena szamponu jest dosc wygórowana. Zapach jest bardzo delikatny, na włosach niewyczówalny, opakowanie ładne. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:połowa, reszte zużyje bo szkoda pieniędzy ale efekty marne