New Nails Cuticle Oil (Oliwka do paznokci)

ewiteks
    16 czerwca 2010 o 11:23
    Polecam gorąco
    Doskonała oliwka. Jedna z najlepszych oliwek z jakimi miałam dotychczas do czynienia. Mam bardzo suche dłonie, zwłaszcza skórę na palcach. Ja używam tej oliwki praktycznie na całe dłonie nie tylko na skórki wokół paznokci. Działanie rewelacyjne, skóra gładka i nawilżona. Efekt praktycznie natychmiastowy. Jestem bardzo zadowolona z tego produktu Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: zaczęłam drugie
  • 24 lutego 2010 o 12:27
    Polecam
    Jestem pod wrażeniem tego co ta oliwka zrobiła z moimi paznokciami. Już po kilku użyciach są one bardzo dobrze nawilżone i błyszczące :) Polecam wszystkim! Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 0
    Pula500
    1 lutego 2010 o 23:45
    super
    oliwka- super produkt, polecam bez wahania nie tylko do paznokci i skórek ale zachęcam do zastosowania na dłonie.szybko się wchłania i jest niesamowicie wydajna.Łatwo się ją dozuje dzięki pipetce. Używam tego produktu od:2m-cy Ilość zużytych opakowań:1
    mm2005
    1 lutego 2010 o 11:19
    Super produkt
    Oliwka naprawdę godna polecenia. Jestem nią zachwycona :). Szybko się wchłania, jest bardzo wydajna i co ważne super nawilża i odżywia przesuszone skórki i płytki paznokcia. Dodatkowym atutem jest jej piękne opakowanie wiec cieszy tez oczy. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1