L'Oreal Paris Visible Lift Serum Inside (Podkład liftingujący)

• 27 lutego 2015 o 20:00
    Nie dla mnie
    Twarz nie wygladala dobrze, malo naturalnie. Nietrafiony produkt jak dla mnie. Cena dosc wysoka. Szkoda bylo mi go wyrzucic w zwiazku z tym uzytwalam na zadrapania nogi przy zakladaniu sukienki- tam sprawdzal sie calkiem dobrze ^^ Używam tego produktu od: Poltorej roku temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 stycznia 2015 o 15:28
    Mój HIT :)
    Jest rewelacyjny !!! Najlepszy podkład jakiego używałam :) + bardzo wydajny, + jest lekki i bardzo dobrze się go rozprowadza + doskonale kryje niedoskonałości skóry (wypryski i ślady po nich, zaczerwienienia, przebarwienia itp), + nie ma efektu maski + trzyma się długi czas, + wygodne opakowanie z pompką + zawiera filtr SPF 15 + szeroka gama odcieni + nie uczula mojej skóry, a mam do tego skłonności + dobrze się zmywa, nie trzeba mocno trzeć skóry przy demakijażu +/- cena, ale uważam, że jest wart swojej ceny Używam tego produktu od: od ok 3 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie 4
  • 1 marca 2013 o 16:43
    Bardzo dobry podkład
    Kupiłam ten podkład w sklepie internetowym za 37 zł więc cena super no i podkład też okazał się świetny.Mam odcień 100 - ivory - dla jasnej karnacji. Jak na produkt ze środkowej pólki myślę,że jest to bardzo dobry podkład. Szukałm naturalnego efektu, lekkości w podkladzie (żeby nie było go czuć na twarzy) oraz wyrównania kolorytu. Produkt spełnił wszystkie moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolona :) Plusy: * nie czuć go na twarzy *nie zapycha * stapia się idealnie ze skórą - nie osadza się w porach, na suchych skórkach i na włoskach *wyrównuje koloryt * lekko matuje moją mieszaną skórę - choć po kilku godzinach lekko się świecę w streie T - ale nie oczekiwalam matu więc jest ok :) *aksamitne wykończenie i gladka skóra Minusy: *brak *
    kasicka
    26 lutego 2013 o 19:10
    Bardzo udany!
    Jeden z lepszych podkładów jakie miałam a za każdym razem testuję nowe. Podkład pięknie stapia się ze skórą, daje aksamitny look i ładnie nawilża oraz odżywia skórę. Nie tworzy efektu maski więc jest idealny dla pań, które cenią naturalny efekt i nie mają problemów z cerą. Muszę przyznać, że cera wygląda świeżo, młodo...wprost wyśmienicie...być może to efekt serum. Będzie to jedyny podkład przy którym zostanę na dłużej... Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 2 stycznia 2013 o 21:52
    w miarę dobry
    Podkład dość dobry ale bez szału, Plusy to wydajny miałam go ponad 8 miesięcy średnio kryje konsystencja dośc przyjemna, dobrze się rozprowadza opakowanie wygodne z pompką Minusy moim zdaniem nie liftinguje jak obiecuje producent nie wygładza dostatecznie dość przeciętny