Vichy Thermal S Mat

Elie
    12 marca 2008 o 22:38
    Nigdy więcej
    - alkoholowy "zapach" - niesamowicie podrażnia (co mi się zdarza raz na X czasu) - słabo się wchłania - przesusza - powoduje wypryski i zaskórniki - nie matuje Nie znalazłam żadnego plusa. Używam tego produktu od: ok. miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1
    marsi11
    16 września 2007 o 9:38
    nigdy wiecej Vichy
    Zawiodlam sie kilkakrotnie na vichy choc mam ulubione mleczko do demakijazu z tej firmy, jednak kremy juz niejednokrotnie mnie zawiodly. Moja cera blyszczy sie(delikatnie) w strefie T jednak po tym kremie blyszczy sie jeszcze bardziej a puder spływa, cos koszmarnego. Nawilża bardzo przecietnie, buzia jest jakos dziwnie sciagnieta,jedyny plus to higieniczne opakowanie ale nic wiecej. Slabo wydajny Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego opakowania
  • 12 czerwca 2007 o 14:45
    pasuje mi
    Nie rozumiem skąd ten kremik ma tyle negatywnych ocen, tym bardziej, że sama jestem bardzo wybredna jeśli chodzi o kremy do twarzy, mam niesamowicie kapryśną cerę. Ten produkt kupiłam szukając lekkiego kremu matującego na lato i okazał się strzałem w dziesiątkę. Szybciutko się wchłania, nie podrażnia, nawilża (nie jest mocno nawilżający ale w końcu to krem przeznaczony do skóry mieszanej i tłustej, dla osób z cerą wymagającą silnego nawilżania firma vichy ma w ofercie inne kremy), dobrze matuje (nie na cały dzień ale tego nie potrafił żaden z używanych przezemnie kremów). Dałabym mu 5 gwiazdek gdyby był bardziej wydajny. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań:1
    Susanna
    18 maja 2007 o 7:49
    Nie nie i jeszcze raz nie!
    Chciałam tylko aby krem dobrze matowił buzię, kupiłam ten krem skuszona obietnicami producenta (to przecież Vichy!) za ponad 60 zł! I co?! Krem wcale nie matuje ale co najgorsze przez niego miałam wysyp krostek na buzi :( Czyli coś co miało leczyć - szkodzi! I to za takie pieniądze... koszmar. Faktycznie w opakowaniu zostaje go dużo (opakowanie z pompką) przez co jest niewydajny (trzeba rozcinać opakowanie). Jedyny plus to przyjemna konsystencja i to wszystko. Raz kupiłam i już nie powtórzę tego błędu. Szkoda pieniążków. Używam tego produktu od: używałam przez 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie
    bogoss
    18 maja 2007 o 1:53
    Taki sobie
    Wprawdzie matuje powyzej przecietnej, to krem ma pewne wady: -niedostatecznie nawilza -malo wydajny - starcza na niecaly m-c -okropne opakowanie, w ktorym duzo produktu sie marnuje -nie posiada filtrow, chociaz to krem na dzien Jedyna zaleta jest dobry efekt matujacy. Uzywalem rowniez serum z tej serii i mam podobne odczucia. Używam tego produktu od:ok roku temu - jeden m-c Ilość zużytych opakowań:1