Avon Ultra Colour Rich Mega Impact Lipstick (Pomadka `Potęga koloru`)

• 22 maja 2014 o 0:00
    Słaba
    Niezbyt trwała szminka o średniej pigmentacji... Zalety: +opakowanie +zapach +daje ładny, subtelny efekt na ustach +nie wysusza ust Wady: -pigmentacja (o wiele słabsza niz kolor w opakowaniu) -trwałość (trzyma się ok godzinę) -nie odżywia ust -łatwo się rozmazuje -konsystencja (zbyt rzadka) -wydajność Nietrwała formuła szminki sprawia, że produkt jest niewydajny. Efekt jest nienachalny, ładny, lecz bardzo krótkotrwały. Oceniam pomadke w kolorze "Charged cherry" (czerwona z połyskującymi drobinkami). Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
  • 9 stycznia 2014 o 9:55
    Bardzo dobra szminka!
    Szminka ma bardzo dobrą konsystencję, ładnie się rozprowadza, fajnie nawilża usta, długo się utrzymuje. Posiadam kolor Country Rose i jest intensywny- w sumie bardziej czerwony jak różowy. Pomadka jest wydajna, używam jej już ponad pół roku (na zmianę z inną pomadką i błyszczykami). Kolor, który posiadam ładnie uwydatnia biel zębów. Nie zauważyłam minusów. Używam tego produktu od: ponad pół roku Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
  • 28 listopada 2013 o 9:12
    Piekne, mocne kolory
    Szminki fajne ale maja na prawdę mocne kolory, pasuje mi z nich jedynie Pink Pop, który początkowo wydawał mi się zbyt cukierkowy, ale okazał się fajny. Reszta jest za mocna. Kolory pięknie błyszczą, dają cudowny efekt, nawilżonych, zdrowych ust. Trzymają się jak na szminki normalnie, ja zjadam wszystkie dość szybko, więc ciężko mi oceniać, ale chyba nie są takie złe. Co do kształtu to ja wole tradycyjne szminki, okrągłe a nie kanciaste jak jakieś diamenty czy kryształy, no ale pewnie to miało być takie nawiązanie.
    Luna_Em
    26 września 2013 o 0:53
    Fajna :)
    Plusy: - Piękne kolory - Świetnie wygląda na ustach - Ładny połysk - Fajna konsystencja - Nie wysusza ust - Ciekawy kształt nie utrudnia rozprowadzania Minus: - Bardzo mało trwała Używam tego produktu od: dwa lata Ilość zużytych opakowań: dwa
    Escasa
    12 lipca 2013 o 11:37
    Odpada
    Kupiłam tę pomadkę kilka miesięcy temu z racji tego, że była ona dostępna w katalogu za cenę jakichś 15 złotych, a ja akurat szukałam szminki w odcieniu nude. Mój wybór padł więc na never so nude, który z nude w rzeczywistości ma tyle wspólnego co zieleń z czerwienią. Kolor jest jakby różowo - brzoskwiniowy złamany brązem, tak bym go określiła. I to już był pierwszy minus, jaki zauważyłam po odpakowaniu produktu(w katalogu odcień wyglądał inaczej), dalej już było tylko gorzej. Zdawałam sobie sprawę, że szminka nie jest matowa, ale liczyłam na jakiś satynowy, subtelny połysk, a nie na zwykłe, tandetne, tanie, brokatowe wykończenie. Gdy rano jej użyłam, po wyjściu na światło dzienne, moja twarz cała się mieniła niczym Edward Cullen w słońcu, a to za sprawą tego, że pomadka jest bardzo nietrwała, brokat się osypuje, a kolor całkowicie zanika po 2 godzinach od nałożenia, pozostawiając po sobie te cholerne drobinki. Zdecydowanie NIE polecam. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie