Avon MagiX, Tinted Face Perfector SPF 15 (Podkład w kompakcie `Idealna gładkość`)

• 6 grudnia 2011 o 19:32
    Świetny.
    Kupiłam go ze względu na pojawienie się w ofercie specjalnej, gdyż cena katalogowa była dla mnie za wysoka dla podjęcia ryzyka i byłam bardzo zadowolona! +wspaniałe opakowanie (lusterko, załączona gąbeczka), +dla mojej cery z niewielkimi niedoskonałościami idealny- kryje w sam raz, nie tworzy efektu maski, +bardzo łatwo się nakłada, +fajny kolor (miałam odcień light) +generalnie najlepszy podkład jakiego używałam! -niestety mało wydajny :(
  • 11 września 2011 o 17:44
    Szału nie ma.
    Jestem konsultantką AVON i jako konsultantka powinnam raczej pozytywnie wyrażać się na temat kosmetyków tej firmy, niestety nie mam zamiaru kłamać. Kupiłam sobie ten podkład, ponieważ był w "Ofertach specjalnych" dla konsultantek za 14,90. Pomyślałam czemu nie. Nie mogłam się doczekać, aby go wypróbować, bo wciąż szukam tego idealnego, a że cena była przystępna to się skusiłam. Teraz wiem że nawet 15 zł to za dużo. Jakie plusy? Hm, na pewno opakowanie. Co do tego nie mam zarzutu, bardzo ładne, zgrabne, z lusterkiem no i jest miejsce na gąbeczkę. Chciałabym, żeby każdy puder/podkład który kupuje, właśnie tak wyglądał. No ale to już chyba koniec plusów. Minusy. Oczywiście, nie spodziewałam się cudów, bo mam okropną cerę, no ale skoro w katalogu za tani nie jest to pomyślałam że będzie lepszy, a tu nic. W sumie to nie kryje w ogóle, konsystencja taka nijaka, nie wiem jak to nazwać, ani to puder ani mus. Np. po nałożeniu fluidu chciałam sobie przymatowić to jeszcze to więc kiedy starałam się nałożyć ten podkład tą nieszczęsną gąbeczką, to w miejscach gdzie go nakładałam ścierał się fluid. W sumie to nie wiem jak mam go używać Oo\' może tylko do przymatowiania. Boję się tylko że zamiast się poprawić to jeszcze bardziej pogorsze swój wygląd. Naprawdę dobrze że nie wybuliłam za niego zbyt wiele bo plułabym sobie w twarz. Skusiła mnie tylko cena i opakowanie. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 13 maja 2011 o 23:16
    KWC!
    Jest świetny, matuje, nie tworzy efektu maski, jest dość wydajny, ma bardzo ładne, profesjonalne i mocne opakowanie. Podkład na prawdę godny polecenia, może zbyt ciężki na lato, ale na okres jesienno-zimowy idealny. Załączona gąbeczka świetnie rozprowadza produkt na naszej twarzy. Dla cery normalnej w kierunku suchej po prostu świetny ! Polecam, polecam, polecam ! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    lo_czek
    6 kwietnia 2011 o 17:25
    Nie za bardzo
    Taki sobie! Dla cery suchej i normalnej odpowiedni! Dla cery tłustej i mieszanej - nie polecam! Ładnie wygładza buzię. Trwałość średnia (do 3-4 godzin, potem albo spływa albo się ściera). Kompakt wygląda jak luksusowy produkt i za to plus dla tego produktu.
    verqaa
    25 grudnia 2010 o 13:27
    Nie polecam!
    Moim zdaniem jest to całkowita klapa lub niewypał jak kto woli. Podkład miałam w kolorze light. Jedna gwiazdka za wygląd :bunia: Plusy: + fajne opakowanie + z lusterkiem (nadaje się do noszenia w torebce) + gąbeczka do aplikacji No i tutaj zaczynają się schody czyli... Minusy: - zerowe krycie - średnio-niskie matowienie - konsystencja kremu/musu (nawet nie potrafię dokładnie powiedzieć) - dziwny zapach - ciężka aplikacja - pozostawia smugi - nie nadaje się do cery tłustej - szybko zaczyna się świecić - zerowa trwałość - ściera się Używam tego produktu od: używałam 3 miesiące temu Ilość zużytych opakowań: użyłam ok. 5 razy, reszta się "kurzy"