WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Avon Far Away Dreams EDP

• 22 lutego 2016 o 17:52
    Smierdziuszek
    Nakręciłam się na ten zapach po przeczytaniu tylu pochlebnych opinii. Szukalam przez długi czas, aż szok! Ktoś je wystawił na allegro za 20 zł. Nie zastanawiając się kliknełam kup teraz. Moja radość skończyła się po pierwszym psiknięciu. To rodzina mojej far away???? Chyba żart. Zapach z męskimi nutami, jest też mydło i pranie, no i krem nivea, a wszystko zalatuje strychem babci. Szkoda, kilka prób robilam ale wmawiam sobie że czas zrobił swoje. Zero trwałości, zachwytu i zapachu. Nie pamiętam po godzinie jak pachnie. Nic szczególnego. Używam tego produktu od: Tydzień Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1 butli
  • 12 listopada 2013 o 23:47
    KREMOWY
    Kupiłam ten perfum skuszona zapachem z próbki. Kojarzył mi się na początku ze zwykłym kremem nivea. gdy kupiłam pełnowartościowy flakonik to oprócz kremu wyczuwam w nim ananas, słodziutki ale jednocześnie świeży ananas. Jest dla mnie idealny na wiosnę, latem byłby zbyt przytłaczający. Bardzo ładny kremowy flakonik, ładnie prezentuje się na półeczce w łazience. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego
  • 23 lipca 2012 o 22:07
    uwielbiam go ;)
    Flakon zakupiłam na allegro, wyszło o połowę taniej niż w katalogu. Zaczynając od wyglądu- bardzo ładna kremowo-biała buteleczka ze złotym frędzelkiem, fajne i przyjemne dla oka ;) i całkiem solidne. Dalej rzecz najważniejsza ZAPACH... cudowny, nienachalny, słodki, rześki z nutą kwiatową, idealny na dzień do pracy, uczelni, lato. W porównaniu do różowej edycji pur blanci ten jest delikatnym kobiecym zapachem nie jak tamten bardziej dziewczęcym. Zapach utrzymuje się kilka godzin, jednak nie jest tak trwały jak far away (ten czasami można było odrobinę poczuć następnego dnia) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 - 50ml
  • 29 marca 2012 o 8:57
    Kremowa delikatność!
    Myślę, że trzeba go pokochać, a on odwdzięczy się tym samym;). Osobiście nie jestem zwolenniczką klasycznego Far Avway, ale zaintrygowały mnie opinie Wizażanek, więc postanowiłam go kupić trochę w ciemno. Niestety pierwsze wrażnie nie było zbyt dobre. Pomyślałam jak ja go będę używać, to całkiem nie mój zapach! Jednak po jakimś czasie się do niego przekonałam:). Na pewno nie jest "płaski". Pachnie inaczej w zależności od pory dnia i miejsca aplikacji. Nie jest nachalny, ani męczący dla otoczenia, jednak myślę, że nie nadaje się na prezent, gdyż nie każdemu może przypaść do gustu. Jest to taki delikatny, kremowo-waniliowy zapach z domieszką owoców, a jednocześnie świeży. Bardzo wydajny i trwały (czuję go cały dzień:)). Jest w nim jakaś głębia i tejemniczość, której nie wyczuwam w innych perfumach. Buteleczka śliczna - pasuje do zapachu! Nie wiem, czy kupię ponownie, bo jak wcześniej zaznaczyłam jest bardzo wydajny, a ja lubię testować nowe zapachy. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    fehu
    29 listopada 2011 o 0:28
    intrygujacy
    ciekawy zapach choc nie od poczatku mi sie spodobal, bo slabo go wyczuwalam..ale po kilku podejsciach bardzo mi sie spodobal, nie jest duszacy, ale delikatnie otula cialo zapachowa mgielka...taki subtelny, kobiecy...ma w sobie to cos choc od razu nie porywa... Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1