Palette Color & Gloss, Farba do włosów (Odcienie czarne)

megansa
    27 sierpnia 2011 o 22:33
    Bardzo dobra!
    Była to moja pierwsza przygoda z farbami Palette... Dość długo omijałam je szerokim łukiem, gdyż nasłuchałam i naczytałam się strasznych rzeczy o tych farbach... Farbę kupiłam pod wpływem chwili i dzięki niej CAŁKOWICIE ZMIENIŁAM ZDANIE na temat Palette ! Farba jest na prawdę BARDZO DOBRA !!! Malowałam Jagodową czernią przez ok 9 miesięcy. + piękny, głęboki kolor + ładna niebieska poświata + włosy pięknie się błyszczały + włosy były po niej miękkie, puszyte + NIE ZNISZCZYŁA MI WŁOSÓW + tania +/- wydajność - zużywałam 2 opakowania na pocieniowane włosy za ramiona. Co prawda włosy mam dość grube, lecz 1 opakowanie wystarczało na same odrosty, a ja odżywiałam kolor po całości. - nie schodzi tak łatwo, jak podaje producent. U mnie trzymała się długo, ale na moich włosach każda farba ciężko się wypłukuje... Naczytałam się, że po Palette z trudem zejdzie się z koloru... BZDURA !!! Czarne włosy miałam niecały rok (malowałam tylko Palette), a na odcień jasnego brązu zeszłam u fryzjera za pierwszym razem (nie zniszyczły mi się przy tym włosy, nie zajęło mi to całego dnia, a ok 3 godzin i zapłaciłam ok 150 zł ). Na prawdę polecam. Dochodzę do wniosku, iż mało która farba (poza rozjaśniaczem) niszczy włosy w dość mocny sposób, jeżeli dobrze się o nie dba ;) Używam tego produktu od: Półtora roku temu Ilość zużytych opakowań: Kilka
  • 20 czerwca 2011 o 22:42
    Tragedia
    Kupiłam ten krem koloryzujący z nadzieją na krótkotrwałą zmianę (mam na myśli ok miesiąca - czyli te 28 zmyć) jednak bardzo się zawiodłam. W styczniu pofarbowałam się jagodową czernią i do marca nie chciała się zmyć, myłam głowe codziennie i nic to nie pomagało. Krem zafarbował moje włosy jak normalna farba i musiałam przeprowadzić dekoloryzacje ;/ Włosy zniszczone, pieniądze wyrzucone w błoto. Jestem bardzo niezadowolona i nie polecam. Jedynie dam 0,5 gwiazdki bo na początku pięknie się błyszczały włosy i ma ładny zapach. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    fryz5
    21 lutego 2010 o 18:17
    badziew
    ta granatowa czerń wyszła mało granatowa, czerń z lekkim połyskiem, garnier 100% wychodził granatowy. plamy nie chcą łatwo zejść, inne farby bez amoniaku ładniej pachną, szybko sie zmywa, jedyny plus to błyszczące się włosy Używam tego produktu od:tylko raz Ilość zużytych opakowań:1