Cleanic Dzidziuś Kindii, Chusteczki dla niemowląt z alantoiną i lanoliną `Skin Balance` (stara wersja)

e_vel
    22 maja 2013 o 17:58
    polecam
    Chusteczki mają ładny, delikatny zapach, fajnie nawilżają i same w sobie są dobrze nawilżone, są wydajne, co jest ważne przy pielęgnacji niemowlęcia. Cena mogłaby być niższa, ale ja kupuję w 5-packu i wtedy cena jest korzystna. Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: 8 całych i używam cały czas
    dianaro
    18 stycznia 2012 o 16:25
    Wymaga dopracowania
    O ile Harper wymyślił KWC w postaci kwadratowych płatków kosmetycznych dla dzieci a także dobre jakościowo i przystępne cenowo płatki kosmetyczne do demakijażu to chusteczki nawilżane mogą się schować w porównaniu z chusteczkami innych firm. Mimo, że są niedrogie to niestety jakość też pozostawia wiele do życzenia. Cienkie, szybko wysychające - po prostu szkoda pieniędzy. W podobnym przedziale cenowym są Bella Happy, których producent jest także polski. I mimo, że Bella ma większe doświadczenie w produkcji materiałów opatrunkowych to udało im się z chusteczkami nawilżanymi, czego nie można powiedzieć o Harper. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
    mucka21
    19 października 2011 o 20:57
    Dla mnie super!
    Plusy - odpowiednie nawilżenie, chusteczki nie ślizgają się - przyjemny zapach - dobrze oczyszczają skórę - nie podrażniają - po użyciu skóra jest delikatna - nie uczulają - wyciągają się pojedyńczo minusy - brak Używam tego produktu od: 2tyg Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 5 listopada 2010 o 23:02
    nie nie nie
    Niestety to nie to .... moim zdaniem chusteczki są za mało nawilżone przez co nie zbierają dobrze i musiałam dużo ich zużyć żeby dobrze oczyścić pupcie mojego małego i zapach też nie przypadł mi do gustu cena z resztą też nie jest rewelacyjna w porównaniu np. do pampersowych chusteczek których obecnie używam i ostatnio za 4 paczki zapłaciłam 21 zł !! Używam tego produktu od: zużyłam tylko jedno opakowanie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie i to nie do końca
  • 28 października 2010 o 9:23
    niedrogie,a dobre
    Po raz kolejny kupiłam te chusteczki.Używam ich rano do przetarcia skóry twarzy-dzięki nim krem się wchłania bardzo szybko i ogólnie skóra jest miła w dotyku.Używam ich też w pracy,latem żeby zmyć filtr oraz kurz i brud nagromadzony po całym dniu w pracy(po pracy moja twarz jest szara od zanieczyszczeń-w pracy często sprzątam)a także w inne pory roku,żeby wytrzeć,np.ręce.Do takiego szybkiego oczyszczenia skóry nadają się rewelacyjnie(nie wyobrażam sobie,żeby do pracy chodzić z całym zestawem kosmetyków). Chusteczki są dobrze nawilżone,nie urywają się,tylko ciągną,mają ładny zapach,nie pozostawiają lepkiej warstwy na skórze. Porównując z innymi chusteczkami dla dzieci(akurat mam w domu Clean&play Pampersa)te wypadają dużo korzystniej,zarówno pod względem ceny jak i jakości. Używam tego produktu od:dawna;obecne opakowanie mam od wakacji Ilość zużytych opakowań:kilka