Perfect Beauty Cera Naczynkowa, Wzmacniający krem na noc

luccyre
    19 października 2012 o 19:01
    dobry, delikatny, niedrogi, POLSKI
    Kupiłąm go kiedyś przy okazji zakupów drogeryjnych pomyślałam, że niedrogi (11,99), to wypróbuję. Ciągle szukam swokjego ideału, który pomógłby mi złagodzić zaczerwienienie występujące na moim kulfoniastym czerwonym nosie. Ten krem furory w tym względzie nie zrobił, ale po spalonych próbach z kremami za 200 zł nie spodziewałam się że padnę na kolana. Sam kremik jest bardzo łagodny, ma fajną konsystencję, nawilża lepiej, niż jego kuzyn Dermacos, i w zasadzie nie ma wad, które mogłabym tu wymienić, bo tak jak pisałam, nie spodziewałąm się aż tak bardzo że z kulfona stanę się człówiekiem. Jednak zawsze gdzieś ta iskierka nadziei się tliła :) Krem jest POLSKI co wiele dla mnie znaczy. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
    tekla45
    11 lutego 2012 o 14:20
    nie wiem skąd te negatywy....
    Naprawdę nie wiem, dlaczego ten krem ma tyle negatywnych recenzji. Ja uważam go za bardzo udany produkt. Plusy: - gęsta, idealna na zimę konsystencja; - nawilża i odżywia; - łagodzi zaczerwienienie; - zmniejszył widoczność naczynek wokół nosa; - przyjemny zapach; - niska cena. Zaznaczam, że nie wiem czy kupię ponownie bo lubię testować nowości. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    Gabusia
    18 grudnia 2011 o 22:00
    Nieskuteczny
    Jestem strasznie rozczarowana tym kremem, ponieważ nie mieści mi się w gówie, jak Farmona mogła wypuścić na rynek taki bubel. Bardzo lubię produkty tej firmy ze względu na skład i skuteczność niektórych produktów. Jak napisała koleżanka ponieżej, skaład tego kremu jest fatalny. A co do skueczności - w żaden sposób nie łagodzi naczynek. Co więcej strasznie zapycha - mam cerę mieszaną. Zapach jakoś ujdzie. Dobrze się wchłania i nadaje się pod makijaż, dlatego nie daję jednej gwiazdki. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    stripe
    27 października 2011 o 3:14
    Wielkie rozczarowanie
    Krem kupiłam przypadkowo, sadząc iż jest to stary produkt w nowym opakowaniu. Do tej pory stosowałam kosmetyki z serii Dermacos Anti-Redness Farmony i byłam z nich zadowolona, więc niczego nie podejrzewając zakupiłam ten krem, czego bardzo żałuję. Po nałożeniu go mocno piecze mnie skora, a rzadko tak reaguje na jakiekolwiek kosmetyki. Przeczytawszy skład omal nie upadłam - produkt rzekomo naturalny, a mnóstwo w nim parabenów i polimerów, na co natychmiast zwróciłam uwagę producentowi - bez odzewu. Nauczka - czytać etykiety jeszcze w sklepie. Krem jest dość tłusty, spodziewam się, że może blokować pory. Do tego pachnie obrzydliwie, jak tanie kremy z czasów PRL-u, a gdy przypadkowo dostał mi się do ust, wrażenia smakowe również nie należały do przyjemnych. Używam go od dwóch dni, ale mam zamiar wyrzucić, jak tylko znajdę jakiś zamiennik. Co gorsza, z rozpędu kupiłam tez krem na dzień z tej serii. Zastanawiam się nad odesłaniem do producenta z żądaniem zwrotu pieniędzy. Stanowczo odradzam zakup!
    Tusio
    21 lipca 2011 o 20:31
    bardzo dobry
    krem okazal sie godnym zamiennikiem ziaji phytoaktiv na noc. jest tani i dobry. nie podraznia, nie uczula, nie zapycha. sprawia, iz buzia rano prezentuje sie ladnie, jest nawilzona i delikatna :) bardzo wydajny, opakowanie estetyczne. polecam i wroce z pewnoscia. Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno cale