Helena Rubinstein Wanted Stellars `24- Carat`

• 7 marca 2012 o 19:16
    piękny kolor
    Mam kolor 12 Splendid cherry. Jest to głeboka, jakby lekko bordowa czerwień optycznie rozjaśniająca kolor zębów. Bardzo kremowa, ma delikatny zapach, dobrze sie nakłada, ma satynowy połysk bez drobinek których w pomadkach nie znoszę. Nie rozlewa sie poza kontur ust jednak trzeba ją poprawiać po każdym jedzeniu lub piciu bo tak intensywny kolor musi być idealny a szybko się zjada i odbija sie na filiżankach. Opakowanie nie szczególne, jakby lekko marmurkowe. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 6 września 2011 o 16:43
    świetna, delikatna
    Dostałam ją w prezencie od męża w kolorze 333 glamour jest to lekko koralowy, odcień z drobinkami. cóż mogę o niej napisać... opakowanie jest po prostu boskie, eleganckie i baaardzo kobiece :) w słońcu świeci się z daleka :) nadaje ustom delikatny kolor, jeśli komuś chodzi o pomadkę kryjącą to ta zdecydowanie się nie nadaje. -Świetna na dzień subtelnie podkreśla usta. -Wspaniale nawilża -brak zapachu co w moim przypadku jest plusem -piękny kolor -lśni jak błyszczyk minusów brak Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Kamlisa
    5 marca 2010 o 13:54
    nie powala na kolana
    Opakowanie rzeczywiscie bardzo ładne, taki bizuteryjny gadzecik ;)Wyglada ciekawiej, niz Guerlaina :D Mam kolor 310, golden amethyst, który jest raczej brudnym rózem z drobinkami, a nie ametystem. Brak zapachu i smaku, szminka jest dosc miekka, dobrze sie rozprowadza. Nie pielegnuje specjalnie ust, mam nawet wrażenie, że je troche wysusza. Trwałosc srednia, błyszczyk lancome z serii lalique bije ja na głowe. Kolor nie jest brzydki, ale niezbyt intensywny, spokojny - z bliska dopiero widac lsnienie złotych, dyskretnych drobinek. Rzeczone drobinki...maja tendencje migracyjne ;) - po posiłku były na policzku i na brodzie ... Prawde mówiąc - oczekiwałam czegos bardziej spektakularnego ;)Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1