Bazy do przedłużania paznokci

NeoNail Liquid Duo AcrylGel Płyn do Duo AcryGel

• 21 sierpnia 2024 o 19:15
    zapach daje po nosie i troszke cięzko się rozprowadza ale ma dużo plusów
    Cześć dziewczyny! Chciałam podzielić się moimi wrażeniami na temat NeoNail Liquid Duo AcrylGel. To płyn, który używamy razem z systemem Duo AcryGel do robienia manicure i muszę Wam powiedzieć, że naprawdę ma swoje plusy, ale też kilka rzeczy, które mogą Was zdziwić. Zacznę od zalet – ten płyn świetnie ułatwia pracę z AcryGel. Jeśli kiedykolwiek próbowałyście modelować paznokcie samodzielnie, wiecie, że kluczowe jest, aby materiał dobrze się formował i nie był zbyt lepki. NeoNail Liquid Duo AcrylGel pomaga w mieszaniu i aplikacji, co sprawia, że AcryGel staje się bardziej plastyczny i łatwiejszy do rozprowadzenia. Dzięki temu możecie uzyskać gładką, idealnie wymodelowaną powierzchnię paznokci. Co więcej, jest dość wydajny – nie trzeba go używać w dużych ilościach, co jest świetne dla naszego portfela. Teraz do minusów – muszę przyznać, że płyn nie zawsze dobrze się rozprowadza. Jeśli nie nałożymy go równomiernie, mogą się pojawić smugi, które są trudne do poprawienia. Dodatkowo, dla niektórych osób zapach płynu może być trochę intensywny. Chociaż przyzwyczaiłam się do niego, to wiem, że nie każdemu przypadnie do gustu. Podsumowując, NeoNail Liquid Duo AcrylGel to świetne narzędzie, które naprawdę pomaga w pracy z AcryGel. Mimo kilku drobnych niedociągnięć, ułatwia aplikację i modelowanie paznokci, a jego wydajność sprawia, że warto go mieć w swojej kosmetyczce. Jeśli planujecie domowy manicure i lubicie precyzyjne efekty, ten płyn może okazać się bardzo pomocny!
    Drogeria Cocolita.pl
  • 23 stycznia 2024 o 20:11
    Duże opakowanie, płyn jest wydajny.
    Duże opakowanie, płyn jest wydajny, ekonomiczny, ułatwia rozprowadzanie i modelowanie acrylożelu. Płyn nie zalewa skórek, nie uczula, nie podrażnia. Mocno pomocny przy przedłużaniu paznokci żelem, polecam.
  • 11 marca 2021 o 13:43
    Duże, estetyczne opakowanie w bardzo przystępnej cenie.
    Duże, estetyczne opakowanie w bardzo przystępnej cenie. Za 20 zł dostajemy 200 ml płynu, który jest wydajny, spokojnie starczy na dłuższy czas nawet podczas częstego używania. U mnie świetnie się sprawdza podczas modelowania paznokci, bardzo ułatwia i przyspiesza pracę i w sumie zastanawiałam się, jak do tej pory pracowałam bez tego płynu ;) Dzięki niemu wszystko rozprowadzane jest równomiernie, nic nie zalewa skórek. Używałam go na początku zabawy z DuoAcrylGelem i był mi bardzo pomocny, teraz chętnie do niego wrócę. wrażliwą skórę, ale nie uczulił mnie ani nie podrażnił skóry, co jest dużym plusem. + duże, wydajne opakowanie + cena + ułatwia i przyspiesza pracę