Lush Sweetie Pie Galaretka myjąca pod prysznic

• 17 sierpnia 2016 o 23:25
    Ulubiony produkt do mycia!
    Uwielbiam galaretkę z Lusha, ale tylko konkretnie tą wersję (mam też żółtą i leży...). O zapachu nawet nie wspominam, bo każdy kto choć razprzechodził obok sklepu Lush'a wie, że pachnie nim cała ulica! Ładnie sunie po ciele, wystarczająco się pieni, pozostawia lekką warstwę na skórze - dzięki czemu np ja posiadaczka niewymagającej skóry mogę nawet czasem poleniuchować i zrezygnować z balsamowania :) Mi nie ucieka z rąk ani nie kruszy się, trzeba dobrze złapać. Uwielbiam myć się tą galaretką, to taki rytuał ahh. Jedyne do czego mogę się doczepić jeśli muszę to średnia wydajność - przy codziennym stosowaniu 3-4tyg, ale podkreślam że czasem siedzę w wannie i cała się nią ciągle masuje, bardzo miłe uczucie jak ona sunie po ciele. Polecam, każda maniaczka lusha powinna wypróbować ten produkt.
  • 18 lutego 2014 o 17:56
    Nie mam przekonania....
    Mega plus za piękny mocny owocowy zapach. Galaretka jest bardzo zbita i ciężko oderwać choć kawałek. A jak już to w ogóle się nie rozpuszcza i zostaje na dnie wanny. Pieni się bardzo dobrze ale ciągle " ucieka" z rąk. Dobrze myje, nawilża przyzwoicie ale bez szału. Bardzo wydajna ale też droga. Taki gadżet który można sobie odpuścić. Jeśli ją znowu kupię to tylko na prezent przyjaciółce. Używam tego produktu od: 1 raz Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 1 lutego 2013 o 7:46
    Oryginalny :)
    PLUSY: - cudowny zapach, mogłabym wąchać i wąchać. Zjadłabym :P - dobrze się pieni - zapach długo utrzymuje się na skórze - oryginalna formuła - cena nie najgorsza :) MINUSY: - pod względem wydajności wolę żele... Prawdopodobnie będę testować również inne galaretki z Lush\'a. Używam tego produktu od: grudnia 2012 Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 grudnia 2011 o 13:36
    Zabawa jak za dawnych lat:)
    Flubber lub Blobb Zabójca:D Taką ksywę ten specyfik otrzymał w moim domu:D Tę galaretkę mam od niedawna, ale już myślę o kupnie limitowanki Jilged Elf:P Zaznaczam od razu, że nie każdemu przypadnie do gustu forma tego specyfiku. Dla miłośniczek żeli lub mydeł może się on wydać czymś dziwnym, przerostem formy nad treścią. Bo tak naprawdę zawartość mogłaby spokojnie być żelem lub płynem do kąpieli. Ale, ponieważ to Lush, jakoś sobie prysznic trzeba urozmaicić:D Oczywiście poza obłędnym zapachem i mocno ślikowym kolorem, składem i dobrym działaniem, najwięcej emocji wzbudza sposób użycia tego cudeńka. Znalazłam na to sposób. Odrywanie małych kawałków nic nie daje - sprawdziłam. Małe kawałki nie dają się zużyć do końca i właśnie dlatego, że są małe, uciekają. Trzeba je potem ganiać po całej wannie:D Ja swoją galaretkę przecięłam na pół i połową się myję - jest na tyle duża, że ładnie leży w zagłębieniu dłoni i mydli się szybko. Galaretka jest wydajna jak diabli - długo się ją używa. Skóra po użyciu nie jest sucha, skład jest przyjazny, galaretka myje dobrze:) Polecam wszystkim Paniom lubiącym zabawę w wannie:D, szukających nowości i nie bojących się eksperymentów:) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Corii
    10 grudnia 2011 o 14:11
    obłędny zapach
    Galaretką zostałam obdarowana abym sobie potestowała i .... i no tak ją polubiłam, ze zaczełam kupować. Nigdy dotychczas nie myłam się galaretkami, więc było to dla mnie jakieś nowum i dużo fun, bo galaretka ciagle mi uciekała pod prysznicem. W końcu zanalazłam na nią sposób - troszkę rozprowadzam na gąbce i tak sie myję. Sweetie Pie ma obłędny zapach. Na umytej skórze utrzymuje się on jednak bardzo krótko. Galaretka nie wysusza skóry. Jest dosyć wydajna, nie rozpuszcza się w wodzie, jeśli przydkiem nam do niej wpadnie i zostanie. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: dwa