Yves Rocher Les Plaisirs Nature, Vanille Agriculture Bio, Lait Veloute Mleczko do ciała `Wanilia`

Akkarai
    16 września 2015 o 13:01
    Dobry
    Zapach - dla mnie piękny. Nawilżenie - przyzwoite, ale sucha skóra wymaga więcej. Cena - tylko w promo. Mimo wszystko przyjemne mazidło, zapach utrzymuje się naprawdę dłuuuugo! Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1
    Akkarai
    8 maja 2015 o 14:49
    Pachnący balsam dla alergików
    Mam uczulenie na lilial (aldehyd zapachowy) oraz łagodne AZS w zestawie ze skórą wrażliwą. Ten balsam mnie nie uczulił, a już traciłam wiarę na możliwość używania zapachowych mazideł ;) Jednak nawilżenie w zimę było dla mnie nie wystarczające, teraz wiosną jest ok, ale też bez szału. Bardzo dobrze i szybko się wchłania. Zapach jak dla mnie całkiem fajny, cena do przeżycia z tą wydajnością (używam 2 razy w tygodniu na zmianę z termoaktywnym i mam go ze 4 miesiące). Mimo wszystko za małe nawilżenie jak na KWC, ale polecam dla alergików pragnących czegoś pachnącego ;) Używam tego produktu od: Dłużej niż 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: Mniej niż 1
    ruthy
    22 lutego 2015 o 21:11
    Super produkt.
    Mleczka używam na zmianę z innymi z tej serii. To kupuję zimą, ma cudowny ciepły zapach. Zaznaczam, że moja skóra nie jest bardzo wymagająca aczkolwiek ma skłonność do przesuszeń. Plusy: + zapach + konsystencja + nawilża + jest wydajne + odpowiednie po depilacji (nie okolic intymnych) + szybko się wchłania, nie lepi i nie brudzi ubrań + długo czuć je na skórze i od pierwszego użycia na pidżamie Minusem może być cena oraz opakowanie - do produktu najlepiej zakupić pompkę, która powinna być już dołączona - za to odejmuję pół gwiazdki. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń i gorąco je polecam. Używam tego produktu od: kilku lat z przerwami na inne z tej samej serii Ilość zużytych opakowań: 2-3 butelki 400 ml
  • 16 lutego 2015 o 18:40
    Fajny
    Jestem maniaczką mleczek do ciała z yves rocher, głownie ze względny na zapachy. Tutaj również się nie zawiodłam. Pachnie bardzo ładnie, delikatnie, zapach pozostaje długo na ciele. Do tego całkiem nieźle nawiliża jednak niestety za tą cene w drogeriach możemy dostać lepiej nawilżające kosmetyki. + Zapach + łatwość rozprowadzania +- cena +- nawilżenie +- konsystencja Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 17 listopada 2014 o 21:13
    dobry
    nie kupię ponownie, bo zapach mi wyjątkowo nie leży, jest wyjątkowo mocny, intensywny, przytłaczający i denerwujący, ale każdy lubi co innego, balsam całkiem dobrze nawilża i nieźle się wchłania, ma estetyczne opakowanie, ale bez pompki(można ją kupić osobno), zdecydowanie wolę Eveline, Extra Soft, Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego