Sephora Sculpting Disc, Powder Trio (Puder matujący, rozświetlający i brązer)

• 27 października 2014 o 12:43
    5 gwiazdek to za mało
    1 gwiazdka za puder - jest idalny, dobrze koryguje twarz, długo matowi twarz, w lecie jak skóra jest opalona można wymieszać go z bronzerem i przyciemnić odcień 2 gwiazdka za bronzer - nie jest za ciemny, można pomieszać go z pudrem, aby uzyskać idealny odcień potrzebny w danym momencie, lub nanieść na pliczki 3 gwiazdka za rozświetlacz - super sprawdza się przy wieczorowym makijażu 4 gwiazdka za 3 w 1 - za optymalną ilość kosmetyków i idealne proporcje pomiędzy nimi 5 gwiazdka z opakowanie - choć całkiem spore poręczne i wygodne! i oidealne lusterko - można w nim wykonać cały makijaż kolejne wirtualne gwiazdki za jakość kosmetku, zapach, pomysł... :)) polecam, nie pożałujecie Nel Używam tego produktu od: bardzo dawna, z małymi przerwami na testy innych produktów Ilość zużytych opakowań: chyba 4, czy 5
  • 25 października 2013 o 21:06
    taki se gadżet
    Nie wiem co mnie podkusiło do jego zakupu , chyba ta promocja 3 w cenie czegoś tam . Pudrów mam i mam no to se mam jeszcze jeden. Najlepsze w nim jest ... lusterko! Zacznę od rozświetlacza w tonacji różowej , a więc nie za bardzo do mojej cery akurat, drobinki grube takich jakich nie lubię , w zasadzie bezsensowny i niepotrzebny w tym kompakcie. Brązer hmmm nie pomarańczowy , nie blady ale kolor na pewno nie jest neutralny , każdej pasować nie będzie , taki jakiś ... dość ciemny i nie wiem po co i na co komu w nim te drobinki kolejne, i nie wiem czy zostały dodane czy po prostu z rozświetlacza przeniosły się na niego. Puder nawet nie taki zły wchodzi z żółty odcień mi pasuje (cera naczyniowa) super się sprawdza jako baza na powieki , do szybkich poprawek w ciągu dnia . I tyle spokojnie można się bez niego obejść , lepiej zainwestować pieniążki w co innego . Fakt dostajemy dużą gramaturę za znośne pieniążki ale co z tego jak w zasadzie jest to bardziej zabawka niż kosmetyk , a za lusterko płacić ponad 60 zł ? e - e Czytałam gdzieś tu niedawno recenzję iż został wycofany ponoć . Nie wiem, ja tam normalnie zakupiłam go niedawno w Seforze i było ich tam jeszcze całe mnóstwo , Paniom się chyba pod ladę nie chce schylać :) Używam tego produktu od: 3 tyg Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 30 sierpnia 2013 o 13:06
    rewelacja
    swietny swietny swietny bronzer rewelacja, rozswietlacz rewelacja, a puder całkiem ok chociaz wole staymatte rimmel... jego jedynym minusem jest fakt ze go wycofali?!!!!!! chcialam w ten weekend sie wybrac po niego no i sie dowiedzialam ze zostal wycofany ze sprzedazy :/ a byl taki rewelacyjny, subtelny, i "niekrzywdzacy" nawet osob o jasnej karnacji :( Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: koncze pierwsze
  • 18 grudnia 2012 o 11:34
    duże opakowanie za dobrą cenę
    Bardzo lubie kosmetyki typu "kilka w jednym" bo zamiast kupować oddzeilnie puder matujący bronzer i rozświetlacz mam wszystko razem, a więc zyskuję miejsce w kosmetyczne i odpada problem z dopasowaniem odcieni:) \\nna dysk składają się: \\n- puder matujący jest wydajny aczkolwiek trochę za gruby, mam porowatą cerę i czasem nie ładnie na nej wygląda jeśli porządnie go nie rozetrę, \\n- rozświetlacz - ma gruby brokat, świetny do rozświetlania dekoltu, troche za "ciężki" na twarz, ale ma ładny odcień i czasem można go używać zamiast różu, do delikatniejszych stylizacji \\n- bronzer dla mnie odrobinę za iemny, używam go \\ntylko latem, bo zimą wyglądam jakbym się ubrudziła \\n \\n plusem tego dysku jest opakowanie, elganckie i wygodne (choć nie nadaje sie napewno do torebli bo jest wielkie) ponadto kosmetyk bardzo ładnie pachnie
    lolidka
    21 października 2012 o 15:29
    dobry
    plusy +jest go dużo +ładnie pachnie +ma duże i dobre lusterko w którym można wykonać cały makijaż, idealny na wyjazdy +ładny odcień bronzera, wtapia się kolorystycznie +puder ma ładny jasny odcień który można używać zarówno latem jak i zimą (latem można dodać więcej bronzera) +dysk wygląda bardzo elegancko a z tyłu jest instrukcja jak wykonać makijaż tymi pudrami minusy: -dysk szybko ulega rozczłonkowaniu, miałam ich 5 szt i każda zawsze łamała się w połowie(czyli zgięcie pomiędzy lusterkiem a paletką) ZAWSZE -rozświetlacz w opakowaniu nie nadaje się do makijażu twarzy - dekolt i ramiona ok. Za mocno się świeci albo mógłby być drobniej zmielony lub mieć taką konsystencję jak puder -no i jest go stanowczo za dużo! wolałabym żeby było więcej pudru zamiast tej bombki, która zawsze zostaje mi się gdy puder i bronzer świecą pustkami a z tym nie wiem co zrobić bo na twarz się nie nadaje-przynajmniej nie w takiej ilości w jakiej zawiera miejsce w tym dysku. -puder nie matuje na zbyt długo + /- zabiera dużo miejsca w kosmetyczce Używam tego produktu od: kilku latI lość zużytych opakowań: 5 dysków