Yves Saint Laurent Y-mail Palette (Rozświetlacz cery)

• 16 marca 2012 o 14:22
    raczej nie dla mnie
    Używam tego produktu raczej jako różu niż pudru, choć muszę przyznać, że nie satysfakcjonuje mnie jego efekt. Buźkę mam jasną, ze skłonnością do naczynek, a więc mam lekko różowe policzki (a mój puder nie do końca wszystko potrafi ukryć). Myślę, że po prostu odcień jest nei dla mnie: za jasny, za różowy. Po nałożeniu wydaje mi się, jakby tylko podkreślał i bardziej uwydatniał moje "rumieńce". Kolejnym minusem jest brak pędzelka w opakowaniu, a także to, że zamknięcie dość szybko mi się połamało i teraz nie mogę go zamknąć. Plusem jak dla mnie jest jedynie śliczne pudełeczko, złote i efektowne, chociaż torebeczka, w której było opakowane, jest zdecydowanie nieprzydatna.
    lumiaa
    22 września 2010 o 13:26
    uroczy gadżet
    Fajny gadżet, wielofunkcyjny, śliczne opakowanie,zapach, cieszy oko, jakość typowa dla marki. Można aktualnie nabyć nawet w sieciówkach za pół ceny albo i mniej w necie z uwagi na wyprzedaż one- shotów więc warto. Mam odcień 01 - Dla mnie strzał w 10 gdyż szukałam rozświetlacza dla bladziochy w typie meteorytów guerlaina w wersji srebrna zima ale jednocześnie w wygodniejszym opakowaniu i mniej błyszczącego. Jest fajny na wyjazd bo można używać od razu jako cienia i różu. Efekt subtelny, delikatna faktura, w zależności od zastosowania efekt prawie niewidoczny, a cera świeża wypoczęta, ładna. Koleżanka o ciemniejszej karnacji ma 2 to stosuje jako róż/świeży koralowy odcień/ z brązerem i prezentuje się ślicznie, elegancko bez plam, subtelnie, modeluje buzię. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań:
  • 22 kwietnia 2010 o 18:11
    subtelny efekt
    Jestem chora na serie limitowane więc zakupiłam ten produkt bez wahania i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolona z tego rozświetlacza. Mam kolor który ja nazywam wrzosowym. Używam go jak różu: na kości policzkowe. Daje bardzo delikatny, subtelny efekt który ożywia buzię. Ja mieszam ze sobą dwa górne kolory a dopiero na koniec ledwie muskam skórę ostatnią, najbardziej błyszczącą warstwą. Inaczej efekt jest dla mnie zbyt choinkowy. Opakowanie biżuteryjne, torebka w którą jest zapakowany produkt nie spawdza się jako opakowanie ale jest śliczna, brak pędzelka w zestawie ale ja i tak używam takiego z długą rączką. Nie kupię ponownie bo to wersja limitowana ale polecam ten produkt z czystym sumieniem:) Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego